Баня по зодия: полезни съвети

Какво харесват различните знаци 

6134

Искате ли да актуализирате интериора на банята? Този път се доверете на звездите и вижте кое работи най-добре за вашия елемент - огън, въздух, земя или вода. 

Баня в небесносиньоНюансите на небесносиньото притежават способността да подчертават изискания стил

Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец)

Овенът, Лъвът и Стрелецът се стремят да бъдат първи във всичко, затова често бързат да възприемат нова тенденция, преди тя да стане повсеместна. Огнените знаци обичат и знаят как да намират нестандартни решения, да използват уникални детайли и ярки цветове в интериора. В същото време те не са фенове на почистването, така че когато декорирате апартамент и по-специално баня, важи основното правило - по-малко е повече. Не претоварвайте пространството с декор и обърнете специално внимание на организацията и съхранението.

Черна баня ли?Черното е не особено популярен цвят за баня, но традициите трябва да бъдат нарушавани

Въздушни знаци (Близнаци, Везни, Водолей)

Представители на въздушната стихия - Близнаци, Везни и Водолей - са енергични и общителни, обичат домакинските задължения и са внимателни към детайлите. За тях банята е място за отдих и зареждане. Създайте успокояваща атмосфера с приглушена палитра и живи растения. Разгледайте и самостоятелните вани - те са чудесни за домашни спа процедури.

 

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог)

Земните знаци са известни със своята упорита работа, спокойствие и целеустременост. Телец, Дева и Козирог обичат комфорта и лукса, затова в дизайна на банята те предпочитат неутрална скала в комбинация с естествени материали като дърво и камък. Също така, на представителите на земните елементи се препоръчва да забравят ъгловите форми и да заложат на меките грациозни линии.

 

Водни знаци (Рак, Скорпион, Риби)

Водните знаци са много активни, креативни и често правят няколко неща едновременно, така че просто трябва да се презареждат. Преобразете банята си в оазис на спокойствието със светли цветове, пухкави кърпи и ароматни свещи. Освен това Ракът, Скорпионът и Рибите обичат детайлите и особените елементи. Те ще харесат баня с лъвски крак или ретро кранове.

 

Идеи за необичайни промени в банятаВижте някои от най-изобретателните и креативни идеи за баня, които ще превърнат помещението в истинска мечта
Сподели: