6 начина да направите банята по – хубава

Лесни декоративни трикове  

555

Не харесвате банята си. Имате усещане, че трябва нещо да промените в нея, да я освежите и да й вдъхнете нов живот. За съжаление цялостният ремонт е скъп и времеемък, а и цялата мръсотия, която съпътства един подобен проект…Все пак има няколко лесни начина да възвърнете красотата и уюта на това малко помещение, при това, без да се налага да инвестирате един куп пари.

1. Закачете огледало в ретро-стил

Придайте винтидж излъчване като закачите огледало без рамка над мивката. За по-интересен вид, опитайте да групирате заедно три или четири малки огледала или изберете две еднакви по размер, които да висят едно над друго.

2. Сложете щора с щампиАко банята има прозорец, закачете по – интересна щора с креативен дизайн – графика, ботанически или флорален мотив.

3. Боядисайте стената с ярък нюанс

Ако сте се уморили от неутралната схема, експериментирайте и добавете ярък цвят акцент на една от стените. Този цвят патладжан създава усещане за луксозно пространство.

4. Покажете няколко произведения

Не ограничавайте интересните произведения на изкуството в дневната и коридора; закачете рамки с принтове или интересни картини и в банята. Потърсете различни и достъпни картини от магазини втора ръка или на разпродажба.

5. Съчетайте аксесоарите с цветовете на банята

Време е да смените старите кърпи с нови и по – луксозни, които се вписват в интериора на помещението.

6. Сложете свежи цветя

Просто, както звучи, този бърз трик винаги работи и може да превърне непривлекателната стая в елегантно, приветливо място. Добавете и аромат, като сложите ароматни рози, божури или фрезии.

 

 

Сподели: