16 цветни бани, които ще ви вдъхновят

За цветен старт на деня

1213

Банята е специално място в дома. това е помещението, от което започваме старта на деня и се подготвяме за работа. Затова от особено значение е тя да изглежда добре, да носи уют и атмосфера. Цветовете играят голяма роля при обзавеждането на една стая и банята не прави изключение. Представяме ви идеи за цветни бани, които ще ви впечатлят и които ще помогнат за доброто начало на деня.

Жълто

Жълтото е цветът на слънцето и отразява добрата енергия. Много домакинства предпочитат този цвят, защото вярват, че с това ще озарят деня и ще го направят по – усмихнат. Затова не се страхувайте да боядисате стените или да добавите жълто в стаята.

Розово

Това е цветът, който не се асоциира с негативизъм или негативни мисли. Той внася много чар и е подходящ за избор на аксесоарите.

Няма нищо по – хубаво от стилно декорираната баня, а декорация в геометрични фигури ще добави специален почерк на интериора.

Ако харесвате цвета на окена, изберете синьото като водещ цвят. Обърнете внимание и на светлината, за да постигнете забележителен ефект на вашата цветна баня. 

Вижте всички предложения е нашата галерия: 

 

Сподели: