10 начина да избягате от скучната тоалетна

Дизайнерски идеи без стандартните плочки и пластмаса  

761

Изглежда, че не може да има по – скучно място  от тоалетната в един дом. Стаята е малка, тясна и изглежда, че няма какво творчество да вложим тук. Но не и ако погледнем през очите на дизайнерите, които успяват да превърнат и това тясно помещение в изпълнена с живот стая.

12 от най-странните тоалетни в светаКреативност и в тоалетната

Ето няколко идеи, с които ще оживите малкото пространство.

1. Декоративни чинии

Тоалетните, които не бихте искали да ползватеНе правете тези грешки

Съгласете се, чиниите са последното нещо, което очаквате да видите в интериора на тоалетната. Но именно върху такива неочаквани детайли се изграждат уникални пространства. Ярък пример за това е тази баня в успокояващи цветове с много декоративни чинии, висящи над тоалетната.

2. Мозайка

 

Акцентът в тази снежнобяла тоалетна е мозайка от малки ярки плочки, украсяващи част от стената зад тоалетната. Подобен проект е лесен за реализация и може да се осъществи за уикенд време.

3. Карта на света

Ако сте обиколили половин свят или просто мечтаете за него, този дизайн е за вас! И всичко това, защото стените на тази тоалетна са залепени със стенописи с карта на света.

4. Пачуърк

Ако имате много изостанали плочки, комбинирайте ги, за да създадете истинско произведение на изкуството.

5. Вестници

В тази тоалетна винаги има какво да се чете, защото стените й са украсени с истински хартия за вестници. Друг необичаен детайл от това пространство е дървената кутия, пълна с ролки тоалетна хартия.

6. Алтернативни материали

Кой каза, че стените на тоалетната трябва да бъдат облицовани с керамични плочки. Ето пример за използването на декоративни гипсови тухли за декориране на стените на баня.

7. Райска градина

Разглеждайки интериора на тази баня, трудно ще решите, че това е тоалетна, тъй като тя изглежда по-скоро като райска градина. Основното настроение на това пространство се определя от декорацията: фотохартия с изображение на магически пейзаж, който плавно преминава от стените към тавана, и мраморни плочки на пода.

8. Перспектива

 

Онези, които изпитват дискомфорт в малки затворени пространства, трябва да помислят за фототапети. С тяхна помощ можете да "изтриете" стените и да създадете илюзията за безкрайно пространство.

9. Снимки

Всички сме свикнали да виждаме картини в дневни и коридори, но в тоалетната е рядкост. Ако ви хареса идеята, не се колебайте да закачите на стените на вашата баня картини и плакати, с които ще внесете малко динамика в интериора на малко пространство.

10. Екологичен дизайн

Фантастична тоалетна, стените на която са украсени с вечнозелени фитопанели с цветя. Тя със сигурност ще се хареса на всички любители на природата.

Това са най-добрите обществени тоалетниСъчетание между добър дизайн и иновация
Сподели: