Зимен декор за дома

Как да украсим апартамента в студеното време 

321

Знаете ли как да създадете атмосфера на приказка и магия у дома? Кои са тайните на зимния декор и как да направите интериора, изпълнен с домашна топлина и комфорт? Зимният декор е възможност да преобразите дома си в тон със студения сезон – със сладки малки неща по рафтовете, естествени материи, пухкави текстури, меко осветление и много други.

10 идеи за декорация в домаПредлагаме ви няколко идеи как да декорирате дома си евтино, лесно и без да имате особени умения. 

Ето няколко идеи, от които може да заимствате:

Свещи

Идеи за коледна декорация на трапезариятаСъвеременни стаи с празнична декорация  

Какво е зимен интериор без свещи? В чаши, във фенери, в елегантен свещник или просто няколко дебели интериорни свещи (или LED?), просто поставете на рафтовете и създайте приказна атмосферата.

Естествен декор за зимен интериор

 

Друг ефективен „инструмент“ е декорът от естествени материали - композиции от шишарки, клони, камъни, цветя, дори дървени кутии, плетени кошници и изсушени растения, мъх.

Мек и удобен текстил

След прибиране от снежната пързалка какво по – хубаво нещо има от чаша топъл чай и топло одеяло, в което да се сгушите? И много възглавници, в които да потънете в блаженство.

Дебел килим

Не е необходимо да инвестирате в голям килим, дори и малко парче под масата или пред печката е достатъчно, за да придаде уют и топлина.

Стъкло в интериора

 

Стилните и многофункционални стъклени купи с мандарини и канелени пръчици, шишарки, електрически гирлянди и коледни топки, сладкиши, свещи и т.н…Каквото и да изберете всичко говори за зимен уют и празнично настроение.

Декоративна камина

Ако сте щастлив собственик на истинска камина, време е да започнете зимната й украса. Но ако нямате такава, може да си направите декоративна от кутии, гипсокартон или тухла, да я облицовате с изкуствен камък или плочки.

Коледна декорация за….тоалетнатаНастроение във всяка стая на дома
Сподели: