Всички нюанси на сивото в интериора: полезни съвети - част 2

Всички нюанси на сивото в интериора: полезни съвети - част 2

Според много дизайнери и декоратори сивото е по-елегантният и модерен братовчед на бялото. Удивително е как с помощта на такъв привидно неутрален цвят можете да създадете много различна атмосфера: от спокойна, мирна до изящно смела. Няма такъв стил в интериора, на който сив цвят не би подхождал.

Няколко идеи за дома в жълто и сиво

Има няколко модни цветови комбинации за дома, които постигат невероятно елегантен ефект. Жълто и сиво е една от тях. ...

12/03/2020

Вече ви показахме няколко идеи за съчетания, а сега, нека видим кой нюанс е подходящ за всяка стая.  

Трапезария

Идеи за всекидневната в жълто и сиво

Шик и ултра модерен, сивият цвят се превръща в хита на десетилетието и вече се налага все по – силно и във всек...

05/06/2016

Светлите нюанси на сивото са подходящи за интериора на трапезарията. Тази гама е добре допълнена от аксесоари, изработени от сребро, мед, лъскави метали, както и кремава керамика. В трапезарията, декорирана в тъмни нюанси на сивото, трябва да се погрижите за добро ярко осветление.

Хол

 

Така че холът, декориран в сиви тонове, не изглежда скучен, можете да победите няколко нюанса на сивото, да комбинирате различни модели и текстури. Можете да подчертаете само един голям обект в сиво или да боядисате една стена. В допълнение, сивият цвят служи като отличен фон за ярки мебели. Комбинацията от сиво, бяло и бежово изглежда много хармонично.

 

Баня

Поради релаксиращия си ефект, сивото е идеално за баня. Това е най-добрият "фон" за релаксация, особено след много стрес.

Спалня

Светлосивите нюанси помагат да се създаде лека ефирна атмосфера. Но за спалнята можете да използвате тъмносиви тонове. Той ще внесе дълбочина в интериора, ще засили чувствеността и сексуалността. Може да добавите цвят към интериора с помощта на текстил.

Офис

Сивият цвят е незаменим в дизайна на офиса. Придава на интериора бизнес атмосфера, създава работно настроение. Също така, сивият цвят може да бъде въведен в интериора не само с помощта на боя или тапет. Можете да използвате различни естествени сиви довършителни материали: бетон, камъчета, стомана.

Коридор

Дизайнерите препоръчват да направите стените в коридора няколко нюанса по-светли от мебелите, които ще бъдат в интериора. Не трябва да слагате мебели в твърде тъмни цветове в сив коридор. Използвайте аксесоари в ярки тонове.

Кухня

Сивият цвят в кухнята винаги изглежда много свеж. За да придадете на стаята повече комфорт, си струва да добавите топли нюанси на жълто, оранжево, маслина към сивата скала.

Детска стая

Сивият цвят в детската стая е много подходящ за хиперактивно дете, което се нуждае от успокояваща среда. За детски стаи е добре да използвате комбинация от сиви и розови цветове.

10 от най-добрите цветови комбинации със сиво

Лек и спокоен, сивото е един от най-разнообразните и най-модерни цветове. Сивата гама е безкрайно разнообразна &ndash...

18/02/2017
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...