Вижте нещата, които всеки трябва да има у дома си

Отпуснете се, забавлявайте се и се отдайте на релакс  

2138

Независимо дали работите в студио, а живеете в двуетажна къща или апартамент – важно е да имате критерии, по които да обзаведете вашия дом на мечтите. От уютния балкон до голямата кухня, искаме всяко кътче да бъде точно такова, каквото си го представяме.

Ако сте в процес на строителство или ремонт на вашето жилище, предлагаме ви шест неща,  които задължително трябва да предвидите в дома си. Те не са екстри, а необходимост и с тях гарантирано ще привлечете вниманието на всички.

Удобна всекидевна с комфортни места за сядане

Холът е специално място, на което посрещате гостите си или си почивате със семейството. Затова е важно да имате комфортна стая с удобни места за сядане, възглавници и приветлива обстановка.

Голяма трапезария

Ако обичате да посрещате гости, уютната трапезария е задължителна за разговори и забава до късно, както и да се насладите на хубавата храна. Не е задължително да имате столове. Може да заложите на пейки около масата.

Широка и функционална кухна

Когато става въпрос за кухнята списъкът със задължителните неща е ясен – достатъчно плотове, основните уреди, много опции за съхранение – рафтове, чекемеджета, шкафове и хубава светлина.

Стилен бар

Не е задължително да изграждате отделен барплот, за да се забавлявате с приятели. Ако мястото позволява, съчетайте бара със столове, шкафове за напитки и хубави осветителни тела. Ако нямате достатъчно място, може да изполвате кухненския остров.

Освежете отвън

Независимо дали става въпрос за балкона или малкия двор, може да го превърнете в място за почивка, хранене, а защо не и за медитация. Обзаведете с удобни мебели, възглавници и цветя.

Спалня като в хотел

Идеалната спалня е като от хотелски апартамент – комфортно легло, опънати чаршафи и пухкави възглавници. Дръжте я подредена и организирана, защото това е мястото, на което може да почивате пълноценно след дългия ден. Заложете на неутрални и непретенциозни цветове.

 

Сподели: