Вещи, които привличат негативната енергия в дома ви

Махнете ги от там 

14825

Ако усещате, че нещо все не ви върви, постоянно сте съпътствани от неприятности, конфликти и разочарования, не бързайте да обвинявате съдбата за това. Или да се обвинявате, че нямате късмет. Проблемът може да се корени в….дома ви.

Как да предпазите дома си от зли енергииВсички народи борят вампирите с чесън, а символите на фън шуй вече далеч не се използват само в Китай

Според някои експерти по фън шуй има вещи в домовете ни, които привличат негативната енергия и може да са причина за несполуките.

Вижте кои са те и се постарайте да ги махнете по – бързо.

15 начина да изгоните негативната енергия от дома сиЗащото няма нищо по – лошо от това да се чувствате зле в собствения си дом  

Счупени съдове

Според поверието счупеното носи щастие, но не и ако държите счупени чинии и чаши. Това се отнася дори и за напукани съдове. Съдовете за хранене са символ на семейството и богатството, а е малко вероятно някой да иска семейството му и благосъстоянието му да се счупи или разбие на парчета. Ето защо, независимо колко скъпа или сантиментална е някоя ваза или кана, ако е напукана или счупена, веднага я изхвърлете.  

Сухи цветя

Известно е, че остарелите неща не могат да бъдат полезни, напротив, те не дават на жилището жизненост и енергия. Затова, ако имате сухи цветя – изхвърлете ги.

Стари вестници и книжа

Освен ако не са скъпи и в тях няма нещо ценно за вас, старите вестници, списания и книжа нямат място в дома ви. Старите новини и истории не позволяват да дойдат добри събития в реалния ви живот. Това включва също дрехи и обувки, които не носите повече от 2-3 години, както и предмети, които не ползвате или не могат да бъдат поправени.

Стари скъсани снимки

Ако има снимки или картини, които не ви носят положителни емоции, по – добре ги изхвърлете. Не съхранявайте повредени, замърсени снимки или изображения с изкривено изображение. Сега всяка снимка може да бъде дигитализирана и подредена, дори да възстанови повредените части на изображението.

Фигурки на черни птици

Експертите препоръчват да не слагаме в дома си фигури на врани, гарги или блатни птици, защото носят нещастие. Ако искате някаква фигура, която ще ви донесе щастие, изберете слон или на жаба.

Рога на стената 

Рогата на убити животни няма да донесат нищо добро. Те изпълват само къщата с лоша енергия. И  също могат да причинят раздяла с близки.

Дребни вехти предмети

Събирането на много предмети, които нямат ясно предназначение в къщата не е най-добрата идея. Те заемат жизнено пространство и пречат. Малки предмети в интериора, които от години събират прах - акумулират в себе си цялата негативна енергия и затрудняват притока на добра енергия.

5 уреда, които черпят енергия, дори да са изключениДори и телевизорът е сред тях
Сподели: