Външната врата поставя нови стандарти

ThermoSafe Hybrid на Hörmann дава сигурност на дома ви

727

Ако за един човек придобиваме първо впечатление по дрехите му, то за един дом съдим по входа му. Ето защо инсталирането на красива, качествена и сигурна за вас и семейството ви врата е от съществено значение. Точно такава е новата врата, която компания Hörmann включи в асортимента си.

Наред сThermoPlan Hybrid и вторият модел външна врата е с комбинацията от алуминий и благородна стомана. ThermoSafe Hybrid предлага единствено по рода си, стандартно включено защитно оборудване, както и голяма формоустойчивост и устойчивост на атмосферни влияния.


Външната врата ThermoSafe Hybrid на Hörmann предлага още по-голяма формоустойчивост дори и при големи разлики между температурата в дома и тази на открито. Освен това от вътрешната страна ThermoSafe Hybrid е с елегантна, равнинна визия.

Разработената от Hörmann специална конструкция от алуминий и благородна стомана, придава на ThermoSafe Hybrid здравина и още по-голяма формоустойчивост. Благодарение на снабдената с прахово покритие листова благородна стомана от външната страна на вратата, платното запазва формата си дори и при големи разлики между температурата в дома и тази на открито. Същевременно конструкцията подобрява свойствата на вратата за защита от влизане с взлом. Със стандартно включеното защитно оборудване RC 4 при затворените мотиви врати, съответно RC 3 при външните врати с остъкления и брава със заключване в пет точки външните врати ThermoSafe Hybrid удовлетворяват много високи изисквания към защитата на домове от влизане с взлом.


Новата външна врата ThermoSafe Hybrid на Hörmann се характеризира с голяма формоустойчивост и стандартно включено оборудване за защита от взлом до RC 4.

По данни на производителя единствено Hörmann предлага външни врати със стандартно включено защитно оборудване RC 3 при вратите с остъкления, съответно RC 4 при затворените мотиви врати. Освен защитата от взлом новата външна врата от алуминий и благородна стомана предлага също така и добра топлоизолация с коефициент на топлопроводимост UD до 0,87 W/ (m²·K).


Освен единственото по рода си - по данни на производителя - защитно оборудване RC 3 (при мотивите с остъкления), съотв. защитно оборудване RC 4 (при затворените мотиви), ThermoSafe Hybrid на Hörmann предлага също и добра топлоизолация

Индивидуално оформление
Строителните предприемачи могат да изберат подходящата за техния архитектурен стил врата между 77 мотива и 20 цвята, вкл. цвят RAL по избор, разнообразни остъкления и дръжки. ThermoSafe Hybrid изглежда модерно от вътрешната страна благодарение на съосното разположение на платното и касата.

 

СнимкиHörmann 

Сподели: