Уютен интериор – плетива „направи си сам“

Уютен интериор – плетива „направи си сам“

С настъпването на есенния сезон все повече се усеща нуждата от уют и топлина. Искаме да се обградим със стилни предмети, които ще стоплят душата и ще украсят интериора. Най-интересното е, че можете да ги направите със собствените си ръце. Вижте най-добрите идеи, които са лесни за изпълнение у дома.

Топло настроение

 

Известно е, че плетените неща имат специално свойство незабавно да трансформират интериора, да го изпълнят с нотки на топлина и да го направят невероятно уютен. Ето защо през студения сезон си струва да се заобиколите с такива предмети, които никога няма да ви позволят да скучаете и да облекчите меланхолията в най-мрачния ден. Това могат да бъдат сладки забавни неща, като поставки за чаши или подложки.

Меки тахти

Никога няма много места за гости, така че в хола винаги има не само диван, но и фотьойли, столове или пуфове. За целта можете да използвате обикновена едра прежда или да заложите на креативността и да изберете прежда от панделка.

Стилни килими

Факт е, че създаването на нещо със собствените си ръце е много трудно и отнема много време да се научите. Ръчният труд изисква време и грижи, но всеки може да направи интериорно нещо, дори и някой, който никога не го е правил.

Плетени калъфи за табуретки и седалки

Много по-приятно е да се седи на меко и топло. Ето защо би било разумно да завържете няколко уютни седалки на столове или капаци на табуретки. Такива декоративни елементи няма да останат незабелязани и ще се превърнат в акцента на интериора.

Сладки кошници

 

Вътрешните кошници не само изглеждат страхотно в пространството, но изпълняват и практични функции. В тях е удобно да съхранявате всякакви малки неща, вещи, козметика и детски играчки.

Уютен спален комплект или одеяло

Ако наистина искате да трансформирате пространството, тогава можете да опитате да създадете нещо по-голямо със собствените си ръце – какво ще кажете за плетене на одеяла и спални комплекти!

Възглавници

За да направите бързо сезонна актуализация на интериора, понякога е достатъчно просто да смените възглавниците. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...