Умна кухненска джаджа разполага със седем уреда в едно

Умна кухненска джаджа разполага със седем уреда в едно

Истината е, че никой на този свят не може да е добър във всичко. Но ако имате малко помощ, най- вероятно сте способни да направите много. Особено когато става дума за готвене, със сигурност (почти) всеки не би отказал да си има технологичен асистент. Точно такъв е новата готварска печка June Oven, която е едно малко чудо.

Тя събира в себе си 7 (седем) уреда -  конвекторна фурна, фритюрник, дехидратор, слоу кукър, грил, тостер, уред за затопляне.

Уредът разполага с различни програми, като само трябва да зададете нужната. Без значение дали става въпрос за пица или печена пуйка, може да сложите храната и да отидете на работа. Не се притеснявайте, защото може да я набюдавате през смартфона си. И ще ви уведоми щом ястието е готово.

Освен това тя има и функция, която поддържа топло ястието. Ако пък искате са стоплите нещо веднага, отново на помощ идва програмата за бързо нагряване.

 Печката е съвестима с телефони с iOS и Android.

Разбира се, June Oven е умен уред и реално не остарява. Буквално. Свързвайки я с Wifi, можете да актуализирате софтуера й и да надграждате с нови възможности.

Очаква се умната фурна да излезе през октомври 2018 г, а очакваната й цена е 599 долара.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...