6 офис консуматива, които може да ползвате във фризера

6 офис консуматива, които може да ползвате във фризера

В  разгара на лятото животът в офиса може да бъде като във фризер - климатикът е на 21 градуса, а от жегата навън няма и помен. Дали заради ниските температури или заради отпускарското настроение, от Тhekitchn.com решиха да проверят дали офис консумативите могат да намерят приложение в едно също доста студено място у дома - фризера. И...няма да повярвате колко полезни могат да се окажат те при подредбата му. Вижте няколко идеи как да ги използвате.

1. Щипки - клипс

Използвайте клипс, за да закачите торбички със замразени зеленчуци на решетите. Така пестите място по рафтовете и вратите и държите плика затворен.

2. Предазващо/ хартено тиксо

Използвайте го, за да залепите еткети на кутиите с храна - какво е и кога е поставена. Така няма да се чудите дали това е яденето от вчера или от миналия месец.

3. Цветни лепящи се ленти

Ако искате да бъдете още по - прецизни, залепете подобни лентички на стелажите за различните храни - зелена за зеленчуци, розова за плодове, синя за риба, червена за месо...

4. Ластици

На кого му трябват щипки, след като може за няколко секуди да увие плика с отворени зеленчуци и да сложи ластици? Лесно и бързо!

5. Метални органайзери за папки и CD кутийки

Те са чудесен аксесоар и ще създадете нов рафт във фризера като ги поставите.

6. Моливи за чаши

Тези високи, тесни контейнери са идеални за ледени  близалки или сладолед на клечка. Такак децаа ви ще имат лесен достъп до тях и няма да ровят.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...