Това е идеалният уред за отоплението на дома

Това е идеалният уред за отоплението на дома

Все още много от нас търсят най-добрия начин да отоплят дома си. Пазарът предлага огромно разнообразие от уреди, всеки от които обещава да бъде ефективен, икономичен и безопасен. Преди да вземете решение за покупка обаче е добре да обмислите различни фактори и да разгледате всички плюсове и минуси на уреда, преди да направите крайния избор.

Един от най-предпочитаните и подходящи както за малки, така и за по – големи помещения уреди, е конвекторът. Той може да бъде подов или монтиран  на стената, в механичен или електронен терморегулатор. Освен това обаче какво трябва да има идеалният за нас уред:

Да бъде мощен – 2 000 – 2500 W e идеалният вариант  в зависимост от обема на отопляемото помещение

Да е енергийно ефективен 

Да разполага със здрава метална конструкция

Да предлага оптимална конвекция на въздушния поток

Да има прецизен терморегулатор

Да има модерен дизайн

Да може да се управлява от разстояние

Да, има такъв уред. При това на достъпна цена и е дело на българската компания ТESY.

Благодарение на вградения Smart алгоритъм, отоплителните уреди, ConvEco, серия CN04 и HeatEco, серия CN03, могат да следят и анализират поведението на потребителя и сами да изготвят режим на работа на база ежедневието на ползвателите.

Конвекторите от тези серии дават до 21% по-ниски разходи за електроенергия в сравнение с продуктите с механичен биметален терморегулатор. Те разполагат с функция „Защита срещу замръзване“ с фиксирана температура: 5°C и имат функция за отложен старт/стоп - 96 часа. Сред предимствата са още функция „Сън“ с възможност за връщане на комфортната температура след 1 до 9 часа, функция „Отворен прозорец/врата“, защита от деца или заключване, защита срещу прегряване и защита от водни пръски IP24. 

Модерният начин на контрол се осъществява благодарение на Cloud или "облачна" технология, а потребителите контрололират уреда от всяка точка на света чрез мобилното приложение tesyCloud. С цел по – голяма сигурност, приложението е разработено според световните стандарти за сигурност и връзката между уредите и "облака" е защитена чрез криптиране.

 

 От TESY  предлагат и продуктов съветник- калкулатор, в който може да заложите параметрите на помещението, което искате да отоплите. Калкулаторът ще изчисли и ще ви покаже най-добрите решения, от които да изберете!

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...