Спомени на стената: стилни начини да покажем снимките

Избягайте от традиционните начини на излaгане  

256

Когато имаме много снимки, възниква логичен въпрос: къде да ги сложим? Ако ги държим в албум, няма да можем да й се радваме. Затова е логично да го подредим в рамки. Но тъй като традиционният начин вече не ни харесва, решихме да потърсим идеи, с които да ги покажем по – различно. Вижте няколко стилни варианта, които споделят от Novate.ru.

10 нови приложения на рамките за снимкиМоже би не сте единствените, които имат прекалено много рамки за снимки у дома. Дали са купени на разпродажба, просто защото ни харесват или по някакъв повод, често се случва така, че остават да ле...

Една голяма снимка

10 идеи как да изложите семейните снимкиПодредете спомените на стената

Дори една голяма снимка на стената може да преобрази стаята. Ако имате гола стена, закачете любима снимка. Тя ще разчупи интериора и ще внесе живот и динамика.

Триптих

Три снимки, разположени на стената над дивана, се вписват идеално в интериора. Основното нещо е да изберете красиви рамки, които ще бъдат стилно допълнение към снимката. Също така е важно да съобразите размера им според големината на стената и на мебелите.

На рафтове

Ако не искате да пробивате стените, подредете снимките на малки рафтове. Може да комбинирате различни по големина и цвят рамки за по – еклектично излъчване.

Пъзел

Една голяма снимка, разделена на няколко малки е модерен и стилен начин да покажете спомените си.

Колаж

Класически начин да закачите  снимки на стената е чрез колаж. За това трябва да изберете няколко снимки с различни размери. Внимавайте обаче да не ги слагате хаотично, а опитайте да постигнете геометрична форма - квадрат или правоъгълник - и да поставите снимка вътре в нея.

Равенство

Един от най-лесните начини да поставите снимки на стена е да изберете, например, девет еднакви и да ги поставите в три реда, така че да получите квадрат. Броят на снимките може да варира. Основното правило - да подредите всички снимки в същия стил и цвят.

Не пренебрегвайте ъгъла

Има и друг много оригинален начин да поставите снимки – например да оформите сърце в ъгъла на стаята. Този дизайн подходящ за спалня на тийнейджър и изглежда много свежо.

Различен начин да покажете семейните снимки Превърнете ги в произведения на изкуството  
Сподели: