Как може да спечелите награди до 10 000 лева

С Моята къща с VELUX 2019 получавате награда, свежест и светлина  

2864

За трета поредна година ВЕЛУКС България провежда Моята къща с VELUX 2019конкурс за фамилни къщи, в които са използвани покривни прозорци. След успеха на първите две издания, конкурсът се превръща в чудесна традиция за фирмата.

Този път награда ще получи не само победителят, но и някой от гласувалите в конкурса.

Когато строите или ремонтирате

Когато планирате ремонт на Вашата къща или тъкмо започвате да я строите, има много неща, които трябва да обмислите, да организирате и да направите. Често не Ви достига време, сили или и двете, но все пак трябва да я построите до покрива, защото покривът е особено важен. Освен това, добре използваното подпокривно пространство може да се окаже най-уютното и любимо място за цялото семейство.

Здравословен вътрешен климат

Всеки има различно разбиране за уют и различен вкус към дизайна. Добре е да преценим правилно разпределението и интериора на жилището си, за да се чувстваме възможно най-добре. Освен това е особено важно да осигурим и здравословен вътрешен климат. Изследването Барометър на здравословния дом на VELUX Group доказва нуждата от много дневна светлина и добро проветряване в помещенията, в които живеем, работим и учим, тъй като прекарваме все повече време на закрито.

Покривните прозорци

С помощта на подходящо избрани покривни прозорци, поставени в скатния или плоския покрив, получавате нещо повече от „още остъклена площ“. Количествата естествената светлина и топлина, които проникват през покривните прозорци, надвишават с много тези, които влизат през вертикалната дограма. А проветряването с помощта на по-високо и по-ниско разположени прозорци (т. нар. коминен ефект) е изключително ефективно. Всичко това води до сериозно подобряване на вътрешния климат и повишава енергийната ефективност.

Участвайте в конкурса с Вашия проект

Ако вече сте планирали строежа на новата си къща или ремонта на настоящата, сега е моментът да пристъпите към действие.

ВЕЛУКС България за трета поредна година кани всички, които са на такъв етап, да споделят своите планове, като участват в конкурса Моята къща с VELUX 2019.

Условието на конкурса е в строежа или ремонта да е предвидено използването на покривни прозорци. А за проекта, който спечели конкурса, ВЕЛУКС България ще подари планираните покривни прозорци и други необходими продукти VELUX, на обща стойност до 10 000 лв. с ДДС.


Етапи на конкурса

Първи етап: между 1 април и 28 юли 2019 г. Изпращайте своите кандидатури за конкурса Моята къща с VELUX 2019 в специалната форма за заявка за участие на velux.bg/конкурс2019. Там ще прочетете и повече за изискванията към проекта и към документацията за кандидатстване. Всички проекти, които отговарят на условията, ще бъдат публикувани на страницата, както и в специален албум във Facebook страницата на ВЕЛУКС България facebook.com/VELUX.bg.

Втори етап: между 1 и 25 август. Той ще се проведе на facebook.com/VELUX.bg, където всички потребители ще гласуват за своя фаворит между одобрените кандидати. 10-те проекта, получили най-много гласове, ще се класират за трети етап. А един от всички гласували ще спечели СПА уикенд за двама.

Трети етап: между 2 и 20 септември. Специално подбрано жури от професионалисти, което ще бъде обявено допълнително, ще избере най-добрия измежду 10-те финалисти от онлайн гласуването.

Четвърти етап: 25-26 септември. В края на септември проектът, който заслужава да спечели голямата награда, ще бъде публично обявен от ВЕЛУКС България.


Условия за участие

Най-важно за участие в конкурса е правилното, полезно и красиво използване на покривни прозорци и други VELUX продукти. Критериите, по които ще бъдат оценени проектите, включват общо обемно-пространствено решение, ефективно разпределение на дневната светлина, връзка със заобикалящата среда, използване на подпокривното пространство и цялостно представяне на проекта.

За продуктите VELUX

Можете да разгледате продуктовата гама на VELUX на velux.bg, ако все още се колебаете какви покривни прозорци да поставите на Вашата къща. Ще откриете множество решения за скатен и плосък покрив, аксесоари за слънцезащита, средства за управление и най-новите продукти от серията VELUX ACTIVE – за умен дом, който сам се грижи за контрола на вътрешния климат. Потърсете съвет и поискайте консултация от специалистите.

Превърнете мечтата си за красив, уютен и здравословен дом в реалност с VELUX!

За повече информация относно конкурса, посетете velux.bg/конкурс2019 и последвайте ВЕЛУКС България на facebook.com/VELUX.bg.

Сподели: