Ремонт или строителство? Моята къща с Velux раздава награди до 10 000 лева

Крайният срок за участие наближава – кандидатствайте!

3703

Конкурсът за фамилни къщи с покривни прозорци Моята къща с VELUX 2019, организиран от ВЕЛУКС България, е отворен за кандидатстване до 28 юли 2019 г. Припомняме Ви кой може да участва: ако вече имате план за строеж на нова къща или за ремонт на старата, не се колебайте, а участвайте с него в конкурса! Условието за участие в конкурса е в плана за строеж или ремонт да са включени покривни прозорци. Наградата е повече от чудесна – ВЕЛУКС България ще подари на победителя вложените в проекта покривни прозорци и други продукти VELUX на стойност до 10 000 лв. с ДДС.

Ако все пак работите по строеж или реконструкция, но засега нямате планирани покривни прозорци, можете да се консултирате с екипа на ВЕЛУКС България – ще получите ценни съвети как да включите покривни прозорци в проекта си. Обектите ще бъдат оценявани от професионално жури по различни критерии, но най-вече във връзка с правилното, ползотворно и естетически красиво използване на VELUX продукти.

Ето и етапите на конкурса:

-      До 28 юли 2019 г. изпратете проект! На velux.bg/конкурс2019 можете да видите всички условия за кандидатстване и да изпратите своите документи.

-      От 1 до 25 август гласувайте за фаворита си! Феновете във Фейсбук ще могат да гласуват на facebook.com/VELUX.bg. Проектите с най-много харесвания ще бъдат класирани за третия кръг. Един от гласувалите ще спечели награда СПА уикенд за двама.

-      От 2 до 20 септември журито дава своите оценки. Специално подбрано жури ще оценява 10-те проекта, фаворити на феновете от предния етап. Проектът, който печели голямата награда, ще бъде обявен от ВЕЛУКС България в края на м. септември.

Покривните прозорци Ви дават много повече естествената светлина, отколкото стандартна вертикална дограма. Топлината, проникваща през тях зимно време, помага за  намаление на разходите за отопление, а за лятото VELUX предлага оригинални слънцезащитни продукти. Добро разпределение на покривните прозорци означава и възможност за добро проветрение, или иначе казано – повече свеж въздух. Всичко това са стъпки към по-добър и по-здравословен вътрешен климат у дома, жизнено важен за днешния ни начин на живот, който ни кара да прекарваме толкова голяма част от времето си на закрито.

Не се колебайте да участвате в конкурса! Ние знаем колко Ви е натоварено, когато правите ремонт или строите. Имате много задачи, а времето минава бързо. Кандидатствайте в Моята къща с VELUX 2019 и ако спечелите покривните прозорци от проекта, ще сте спестили време и средства за финалните щрихи от дизайна на дома си!

Може би все още не сте избрали подходящи покривни прозорци за Вашата къща? Разгледайте продуктовата гама на VELUX на velux.bg. Превърнете мечтата си за красив, уютен и здравословен дом в реалност с VELUX!

За повече информация относно конкурса, посетете velux.bg/конкурс2019 и последвайте ВЕЛУКС България на facebook.com/VELUX.bg.

Сподели: