Нещата, които развалят интериора

Дори да не сте дизайнер, някои неща са недопустими  

2049

Понякога дори и най-стилният интериор може да бъде развален, ако обръщате внимание на малките неща. За съжаление когато живеем на едно място, не се вглеждаме и не забелязваме тези детайли, но именно те могат да преобразят дома ни.

9 детайла на декорацията, които ще направят дома ви по – приветливКак да внесете допълнителен елемент на цвят и свежест

От Zen.Yandex правят преглед на най – фрапиращите примери и ни доказват, че само един елемент може да има трансформираща сила.

Електрическо табло

Хитри начини да скриете грозните детайли в дома Не е трудно да имате стилен дом

Няма как да не сложим ел. табло у дома, обикновено то стои в коридора. Но ако го прикрием с огледало, изобщо няма да се забелязва.

Кабели и разклонители

Уредите и електрониката вече са навсякъде, а с тях идват и куп кабели, които са не само грозни, но и създават бъркотия. Съберете кабелните връзки или ги скрийте в специални кутии.

Пластмасови мебели

Да, те са евтини, леки и могат да бъдат практични, но са доста грозни и развалят интериора.

Сушилня за дрехи

Без значение колко красиво сте обзавели спалнята, ако сложите сушилник с дрехи, заличавате всичко. Дръжте го в банята или поне го слагайте нощем там.

Спортно оборудване

Бягащата пътека у дома не изглежда особено естетически. Така е и с принадлежности като ски, сноуборд, колело. Не ги съхранявайте в спалнята или в коридора.

Постелки за мебели

Разбираме, че искате да предпазите любимия си диван, но не е нужно да слагате от онези старомодни постелки. Днес на пазара се предлагат много по –красиви и естетически издържани модели.

Ключове за осветление

Забравете за грозните старомодни ключове за осветлението. Инвестирайте в модели, които да красиви и дизайнерски и дори да привличат погледите. Веднага ще усетите разликата.

Този неглижиран детайл прави голямо впечатление в кухнятаКолко често се замисляте за него?
Сподели: