Най-лесният начин да намалим наполовина сметките за ток

На цената на един обяд може да получите иновативна платформа за контрол на до...

5000

Каква е първата асоциация, която буди зимата у вас? Сняг. Коледа. Топлина. Уютен дом…Да, всичко това е тя. Но наред с топлината в дома идват и по – високите сметки за ток или парно и съответно по – големи разходи за семейния бюджет.

И въпреки че Коледа е още далече, чудеса стават и сега. Благодарение на нова и иновативна платформа, имате възможност да спестите до 40% и повече от разходите за топлофикация, без да се лишавате от топлината и комфорта вкъщи. 

ikea.bg

Чудото се казва Zip The Fish - скалируема технологична информационна платформа, проектирана за контрол, наблюдение и намаляване на консумацията на уреди и съоръжения у дома или в офиса.

Платформата може да контролира всичко - от обикновеното дистанционно управление на осветление до сложни, базирани на компютър или микро-контролер мрежи с различна степен на интелигентност и автоматизация. А най-хубавото е, че тя помага за подобряване на енергийната ефективност, повишаване на сигурността и създаване на удобство и комфорт за обитателите на дома.

Ако се отоплявате ли се с водни радиатори (централно или газово парно), всичко, което трябва да направите е да обновите съществуващите винтили с тези на Zip the Fish™  без къртене или разбиване.

В случай, че използвате климатици или електрически печки, може да подобрите съществуващата инсталация със стайни термостати или адаптерите за контакти Zip the Fish™!

Благодарение на отоплението Zip the Fish™ може да осигурите топлина точно когато ви е необходимо, с възможност да го контролирате от всяка точка по всяко време. Можете да видите точното време, за което ще постигнете предварително зададена температура, да изключите във времето, в което сте на работа или да го намалите в нискотарифните часове на денонощието. В случай на пожар отоплението ще бъде изключено автоматично, а ако има повреда ще получите сигнал. А най-хубавото е, че ще разполагате с постоянно актуализираща се информация за разхода на енергия.

Уредите се монтират лесно и бързо, след което сте готови да управлявате отоплението от телефона си.

Ако искате да се убедите в ефекта на Zip the Fish™ може да видите демо версия на реален обект в София.

Zip the Fish™  има интуитивен потребителски интерфейс, лесно достъпен е чрез уеб браузъра на всяко устройство като компютър, таблет или смартфон. Системата може да се управлява централизирано или децентрализирано и е съобразена с Вашите нужди.

Благодарение на платформата имате пълен контрол на достъпа, климатизацията, отоплението, напояването, осветлението, системите за сигурност, вентилация, водоснабдяване, както и на всички видове уреди.

Освен за отопление Zip the Fish™  има и още няколко области на приложение – охлаждане, сигурност и достъп,  защита от пожар и наводнение.

Какво означава това? Може да спестите значително от сметките, имате пълен контрол върху това кой влиза или излиза от дома ви и може да контролирате входната врата, благодарение на електронната ключалка Zip the Fish™. Чрез интуитивни сензори пък ще бъдете навреме информирани и по-добре защитени в случай на наводнение или пожар.

Щастливият дом е защитеният дом. А когато имате и пълен контрол над него, и самите вие ще се чувствате спокойни и ще живеете в комфорт.

 

Сподели: