Как да създадем трапезария в морски стил

За по - различно излъчване

1114

Морският стил в обзавеждането свързваме обикновено с хотел или къща на брега, но реално той е подходящ за всяка една стая и се вписва чудесно в интериора на всеки дом. Морският стил носи настроение, защото напомня за топлите слънчеви дни, за плажа, за ваканцията и безкрайните забавления.

От Idelal Home дават идеи как да декорираме трапезарията и да внесем свежест и морско усещане.

Подът в бяло или пясъчно жълто напомня за брега на морето, а в комбинация с бели стени, ще озарите стаята.

Задължителен елемент са синьо – белите ивици,. Те могат да присъстват както в покривката, така и в тапицерията на мебелите, в пердетата или щорите, дори и на стените. Червен акцент ще добави щипка дързост и настроение и ще даде контраст в стаята.

Плетените аксесоари и мебели са задължителни, ако искате да обзаведете стаята в морски стил. Заменете традиционните дървени столове с ратанови или сложете дървена пейка за по – лежерно усещане.

Не забравяйте и килима. Ако стаята е в неутрални цветове, може да сложите ярък червен килим, който ще се превърне във фокусна точка.

Разбира се, няма да пренебрегнем и аксесоарите – мрежа, миди, морски звезди, пясък в бутилка са само малка част от декорацията, която ще допринесе за настроение в стаята.

Вижте няколко идеи за обзавеждане на трапезарията в морски стил. 

 

Сподели: