Как да изберем ключове и контакти

5 практични идеи от Шнайдер Електрик за успешен избор 

3423

Ключовете и контактите често идват на последно място в един ремонт – и съвсем логично, стените вече са завършени, цветовете за латекс и тапетите са избрани, а бюджетът е почти изцяло вложен. И все още има някои довършителни дейности и продукти, без които едно жилище не може.

Кръг или квадрат, мекото излъчване на естествените матeриали или по-технократското звучене на модерни материи...Когато дойде моментът да се избират детайлите в интериора идват много въпроси. А съотношението между цена и качество продължава да е от значение.

Предлагаме ви няколко съвета от Шнайдер Електрик за успешен избор на ключове и контакти:

Помислете навреме за розетките!

Вместо да къртите във вече ремонтирано жилище или да се окабелите когато стаята е готова и чака само обзавеждането, планирайте  розетките за телефон, интернет и телевизия още докато тече грубият ремонт. Така ще може да вложите кабели за тях в стените и да имате по-издържан интериор в последстие, без ръбове пълни с вечно запрашени кабели.

Предвидете малко повече контакти!

Винаги ще ви потрябват, това е доказано в практиката! Приятел на гости иска да си зареди телефона, но и вашият се зарежда, а настолната лампа е заела втория контакт....Многомодулните рамки ви позволяват да имате достатъчно гнезда, за да включите всеки необходим уред. За различни помещения можете да изберете и рамки с допълнителни аксесоари – закачалка, поставка за устройство, което сте включили да се зарежда и т.н.

Създайте си комфорт с по-мека светлина!

Един димер, който да регулира нивото на осветеност ще ви осигури приятна светлина във всяка ситуация и ще щади зрението ви. Ако към димирането приложите и дистанционно управление на осветлението, постигате още една степен на удобство! Дистанционно управляемите механизми работят с радиосигнал и не изискват допълнително къртене, а едно дистанционно е достатъчно за управлението на множество точки (ключове).

Запознайте се със специалните функции като ключ за щори!

Както и при розетките, просто трябва да се сетите предварително и изобщо няма да е трудно! При избора на щори попитайте за такива, които се управляват с ключ за щори, за да сте сигурни, че правите подходящ избор. След това лесно ще изберете самия ключ и разбира се подходящата за него декоративна рамка. Крайният резултат ще изглежда като още един ключ за осветление на стената и ще ви позволява спускане и вдигане само с натискането на бутон!

Проверете предварително как си пасват цветовете на рамките със стените!

Най-лесно може да направите това с конфигуратора за ключове и контакти на Шнайдер Електрик. Просто напишете в Google  „Конфигуратор за ключове и контакти” или влезте на сайта на компанията и последвайте линка до самия инструмент. Най-новата серия Одас, която се отличава с кръглата форма на механизмите си, е изцяло налична в конфигуратора. Можете да изберете цвят на стена, цвят на рамка, да подредите механизмите, да направите проект по стаи, а при регистрация, да го запазите и доразвиете в последствие. Така знаете точно какво избирате и няма да сте изненадани, когато видите цветовите комбинации, които сами сте създали!

Сподели: