Гардероб в коридора – идеално решение за малкия дом

Компактно съхранение и функционалност в едно  

897

Това е съвременната реалност - колкото и квадратни метра да има в апартамента, мястото никога не стига. Сред вещите, за които най – трудно намираме място са кухненските принадлежности като прахосмукачка, дъска за гладене, моп, аксесоари за почистване, сушилка…За съжаление не всеки от нас разполага с килер, в който да съхранява тези неща, а и не винаги има достатъчно площ в банята или под кухненската мивка за тях. Вариантът да ги държим на терасата също не е добър. Тогава, къде да ги сложим?

Идеи за съхранение в коридораПреобразете коридора си с няколко хитри идеи  

Какво ще кажете за коридора. Но не просто така, а в гардероб, който да оборудвате като килер.

Как да променим вида на коридораИдеи, които вдъхновяват  

Ако разполагате с ниша тук, може спокойно да сложите голям вграден гардероб, с ергономично разпределение, в който да  скриете всички тези вещи. Обикновено за такива проекти трябва да се обърнете към майстор, който да изработи мебел, подходяща за конкретното място, но благодарение на това, ще може сами да определите  разпределението на рафтовете вътре. Предимство на подобен гардероб е, че тук ще може да съхранявате и връхните дрехи и обувките.

Допълнително удобство дава и фактът, че няма да е необходимо да тичате из апартамента в търсене на принадлежностите за почистване, защото всички те ще се съхраняват на едно място. Освен това, когато всички неща са на мястото си, къщата ще бъде по - чиста и подредена. Ако имате малки деца пък, няма да се притеснявате, че ще имат достъп до препарати, просто заключвате гардероба.

И освен това, може да изберете цвета и вида на материала, за да паснат идеално с интериора на вашия коридор.

Ето няколко идеи за подобен компактен гардероб, с който не само пестите място, но и създавате повече ред в дома.

 

20+ идеи за декорация в коридораИ за най-малкото помещение има решение  
Сподели: