Дизайнерски изтривалки под наем гарантират чистота и отличен имидж!

Дизайнерски изтривалки под наем гарантират чистота и отличен имидж!

Есенните багри на природата безспорно са много красиви, но предизвикателствата на сезона са различни – дъжд, кал, мръсотия. Дори само няколко мръсни стъпки са достатъчни, за да съсипят впечатлението и от най-добрия интериорен дизайн. Това превръща изтривалките в задължителен елемент на пространството.

Изтривалките под наем на финландската компания Lindström спират водата, мръсотията и прахта още на входа на вашия офис, магазин, сграда, ресторант или хотел. Изтривалките не позволяват подхлъзване, което пази помещението освен чисто, и безопасно. Инвестицията в услугата с изтривалки, която спомага за спестяване на разходи за почистване и създаване на комфортно пространство, може много точно да отговаря на корпоративния имидж на вашия бизнес. Висококачественият дизайн понякога изисква финален щрих.

ГОТОВИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШИЯ ДИЗАЙН

Ако целта ви е да привлечете вниманието на хората, бъдете сигурни, че с дизайнерските изтривалки на Lindström това се постига лесно. Оказва се, че подът е една от най-ефективните повърхности за комуникация. Едно обикновено пространство може да бъде съживено с подходящия дизайн и форма.Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете правилната изтривалка за вас и ще гарантират, че винаги ще стъпвате върху чисти и стилни изтривалки. В новата колекция на Lindström вие можете да намерите свежи варианти на изтривалки. Разнообразната колекция от изтривалки под наем на финландски дизайнер включва модерни шарки, различни цветови варианти и разнообразни форми.

ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН ЗА ВАШАТА КОМПАНИЯ

Ако това разнообразие не е достатъчно за вас и искате вие да изберете цвета, модела и посланието, които най-точно кореспондират с вашия имидж, то ние ще ви помогнем да завършите индивидуалния си дизайн! Резултатът ще бъде уникално решение на изтривалка, което е в унисон с вашата компания! Брандирайте изтривалките с вашите корпоративни цветове, лого и послания към гостите си. Това ще окаже своето влияние дори и на подсъзнателно ниво и хората ще ви запомнят. Качеството, предоставено от Lindström, ще издържи във времето и при многократна употреба.НАПРАВЕТЕ СВОЯ СОБСТВЕНА ИЗТРИВАЛКА

Изключително предимство на Lindström е възможността да изработите ваша собствена изтривалка. Дайте свобода на въображението си с Lindström Design mat tool, който можете да откриете на www.lindstrom.bg.

Иновативното приложение ви позволява да изберете размер, цвят и дори да добавите текст към изтривалката си. Ще видите крайния резултат на собствения си компютър.

Друга важна характеристика на Lindström Design mat tool е възможността да прикачите файл с изображение, което искате да видите върху изтривалката. Така възможностите за комбиниране и креативност стават практически безкрайни, а уникалността на създадения от вас самите продукт – гарантирана.

ЗА КОНТАКТИ:

За да научите повече за услугите на Lindström, не се колебайте да се свържете с компанията:

тел: +359 2 841 11 10

www.lindstrom.bg

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...