Декориране с антрацит

Декориране с антрацит

Сивото е универсален цвят, който подхожда на широка гама от стилове. Независимо дали имате нужда от заземяващ неутрал или искате да добавите нотка на дързост, винаги можете да намерите подходящо сиво в цветовия спектър. Един от популярните избори е антрацит, наситен сив тон с драматична атмосфера. Този цвят е идеален, когато искате да добавите драматизъм, но и ако искате да бягате от черното. Тъй като е най-тъмното сиво, дизайнерите често го използват в модерни и раздалечени пространства като подчертан цвят. Ето няколко креативни начина да включите антрацитно сиво във вашия декор.

Няколко идеи за дома в жълто и сиво

Има няколко модни цветови комбинации за дома, които постигат невероятно елегантен ефект. Жълто и сиво е една от тях. ...

12/03/2020

Акцентна стена

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Elusive Muse (@elusive.muse)

Акцентна стена в тъмен цвят ще добави измерение към стаята. Антрацитната стена в една всекидневна е смела фокусна точка, която допълва цветовата схема. Ако смятате, че една тъмна стена ще накара пространството да се почувства твърде малко, сложете по-голямо произведение на изкуството, за да разчупите мрачния вид.

Диван

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Interior Guide | By Ayah (@interiorguidejo)

Антрацитен диван ще изглежда фантастично в модерна всекидневна. Неговото изискано излъчване е достатъчно гъвкаво, за да пасне на вашия декор и да добави забележителна визия в същото време. В допълнение, това е неутрален избор, който може да бъде допълнен с много различни акцентни цветове - жълто, приглушено розово, наситено червено, градински чай и много други.

Кухня

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Design With Kids (@designwithkids)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Houzz (@houzz)

Антрацитът е идеален избор, ако искате да въведете изтънченост в кухнята. Неговият смел вид ще подхожда на модерните кухненски стилове с рационализиран дизайн. Той е смел и неутрален в същото време, така че можете да го съчетаете с широка гама от покрития. Бронзовият обков ще добави елегантни вибрации към вашата кухня. От друга страна, текстурата на дървото ще добави контраст с топлината си. Белите плотове ще подчертаят красотата на антрацита и ще попречат на нещата да изглеждат твърде мрачни.

Плочки

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Foam & Bubbles (@foam.and.bubbles)

Ако банята изглежда твърде светла и стерилна, антрацитните плочки ще ви помогнат да добавите драма. Шестоъгълните плочки в тъмно сиво са популярен избор, тъй като внасят изискано усещане. Фокусна стена с плочки рибена кост в антрацит е отличен начин да направите визуално изявление. Ако искате да оставите сивите подове да бъдат звездата, класическите метро плочки са най-добрият избор за стени.

Декор

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Houzz (@houzz)

Антрацитните радиатори придават елегантен и модерен завършек на всяко пространство, превръщайки се в част от декора. Техният рационализиран дизайн и изчистени линии се вписват перфектно в съвременния интериор. Ако предпочитате да донесете антрацит под формата на детайли, стелажът също ще работи. Това е лесен начин да въведете цвета в дома си и да решите дали искате да се ангажирате с него.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...