Да добавим есенен уют в дома

Обновете стените с цвят на....плодове

687

Носещи едновременно и очакването на зимата и спомена за лятото, любимите ни есенни плодове са и последните топли акценти в есенения сезон.  Освен с богат и сочен вкус обаче те могат да ни запленят и с уникалните цветове – дар от природата.

Вижте предложенията ни, вдъхновени  от есенно-плодовата палитра с колоритна елегантност и уют:

Праскова — романтичен привкус

Вдъхновена от прасковата, стената ви ще бъде свежа и сочна, сякаш носеща нейния нежен аромат. Развихрете въображението си и с прасковено преливащо в жълто запечатайте текстурата ѝ върху любимата ви стена.

Смокиня — женствена изтънченост

В случай, че се вдъхновите от нея, лилавият ѝ цвят ще омагьоса интериора ви с усещане за стил, мистика и царствена естетика. Ако мечтаете за нещо по-емоционално, то лилавото ще пробуди подсъзнанието ви и ще ви накара да се чувствате мечтателно, като сред романтично нощно небе.

Дюля — топла свежест

Жизнерадостен и хладен, емоционален и по-сдържан. Ексцентричен – това е характерът на цвета отразяващ богатите вкусови усещания, даряваща ни дюлята. Облейте стените си с тази топло-студена палитра, съдържаща горещо жълто и балансирано зелено, за да задоволите хармонично сетивата си и естетичния си вкус.

Бяло Грозде — кехлибарен оттенък

От древни времена гроздето е символ на плодовитостта и просперитета. С цветовите му оттенъци ще подчертаете неповторимо стените си с успокояващ мек ноанс на кехлибар и стилен завършек. В комбинация с махагон и кафяви тонове тази селекция преобразява всяко помещение в земен уют, пропит с успокояваща топлина.

Райска ябълка — магията на залязващото слънце

Оранжевият цвят на райската ябълка, сякаш олицетворява последното залязващо слънце от топлите дни и ни казва „Ще се видим следващото лято“. В същото време този сантиментален залез завинаги ни напомня за жарките дни с лирична нотка. Чувство за топлота  и детска жизнерадостност ще витае в атмосферата през студените дни.

Огледайте се и открийте вашата инспирация в ежедневието, а за пресъздаването на живописния ѝ характер винаги можете да разчитате на интериорни бои SPIRIT – с ярко първо впечатление завинаги!

Сподели: