5 идеи за декорация на стената за всяка стая в дома

Добавете колорит в жилището  

1078

На лесният начин да обновите едно помещение е като промените стените – дали ще ги оцветите или ще добавите картина, ефектът ще бъде мигновен. Ако нямате желание или възможност за голям ремонт у дома, свързан с боядиване или мазане, тогава за вас остава вторият вариант. И все пак ако търсите нещо по- различно, ви предлагаме няколко нестандартни идеи за декорация на стените с пана. Те са чудесна идея и ако живеете под наем и не искате да оставяте следи по стените.

Висящо знаме

Добавете чар на стаята с подобно знаменце, закачено на стената. Комбинирайте с подходящите аксесоари за по – силен ефект и за да подчертаете помещението. Идеи за подобни знаменца са изображение на старите карти или типография.

Принт за трапезарията

Ако имате красив цветен сервиз, който искате да подчертаете, ето един вариант. Допълнете колекцията (в случая синьо - бяла) с пано в същите цветове. Ефектът е зашеметяващ.

Създайте впечатляваща табла за леглото

А помощта на цветен килим и тъкан плат може да постигнете ориенталско излъчване на спалнята и да запълните празната стена.

Кръгли гоблени

Нестандартни кръгли рамки, в които сте сложили интересни платове са напълно достатъчни, за да създадете впечатляващо изкуство за стената. Просто използвайте въобръжението си, за да намерите най-подходящите мотиви и шарки. 

Сподели: