Adventure Colours. Създай своето цветно приключение!

Цветно вдъхновение от 12 необикновени дестинации

1168

Adventure Colours e новата продуктова серия в портфолиото на премиалния клас интериорни бои Spirit.

Вдъхновени от 12 екзотични дестинации, Adventure Colours изразяват колоритния им характер с безупречен почерк. Всеки един цвят въплъщава усещането от природните дадености, културата или наследството на едни от най-поразяващите дестинации в света. Топли и студени, междинни или клонящи към очарователна неутралност – изберете първо цвета, или се инспирирайте от внушението на дадена дестинация, а тя ще ви отведе до правилния избор. Багрите са подбрани така, че компонентите от усещането им да балансират мистичността, изяществото и хармонията върху стените.

От своя страна всяка екзотична дестинация прави първо впечатление с непокътнатата крехкост на богатството си. Съхранили напълно своята природна автентичност, или заживяли в симбиоза с нашия ритъм, тези места са от най-разнообразни точки на света. Тяхната идея е да внесат в дома не само подходящо интериорно решение, но също така –  красота, дълбок символизъм и единствен по рода си цветови характер.

Как ги подбрахме?

Разгърнахме картата на света и открихме колко много има да се каже за най-емблематичните места от почти всеки континент на Земята. Но не просто с думи. За да обрисуваме техния отличителен характер, решихме да им дадем цветен облик, подкрепен с факти, утвърдили се във времето, но все така изумителни въпреки хилядолетната им възраст. Това е история, разказана от природата, или от най-прекрасните човешки обичаи, запазили и до днес дълбокото си символно значение.  Природни стихии, дълбали красота в скалите, уникален климат, който е и причина за невъобразим пустинен живот, или просто дар от растителност със спиращи дъха цветове. Така се вдъхновихме от багрите на Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Африка.

Как разказваме цветната история?

На интерактивна карта можем да пътуваме дигитално, да научим най-интересните факти и да открием цветно вдъхновение на Маракеш, Сибир, Ашикага, Малдивите и още необикновени дестинации. Прочетете цветни истории и факти от цял свят на adventure.spiritpaints.bg.

А кое екзотично усещане ще запечатаме върху стената си – зависи изцяло от нас. Нека създадем своето цветно приключение!

 

Сподели: