Абсорбаторите които дезинфекцират въздуха

Дишайте леко

5527

Отговор на този въпрос дава иновативното решение на световният лидер в производството на аспиратори FALMEC. Италианската компания разработи и патентова уникалната технология - E.ion®System, чрез която прецизно се пречиства и санира въздуха в затворените помещения. Така се появиха абсорбаторите, които дезинфекцират въздуха. Те са икономични, притежават елегантен дизайн и носят значителни ползи за нашето физическо и психологическо състояние.

Какво по-добро решение от това да пречистиш лесно въздуха у дома, вдишвайки свежест и то само с натискането на едно копче на аспиратора.

Посредством биполярна йонизация се отделят йони, подобни на присъстващите в атмосферата, което подпомага за ефективната неутрализация на миризми (до 95% ) и елиминира замърсители като - вируси, бактерии, спори, полени, прах, мухъл и вредни изпарения.

Специален сензор с форма на лист в аспираторите на E.ion®System открива наличието на замърсители във въздуха. Сензорът се оцветява от жълт до зелен цвят, въз основа на количеството налични замърсители. По този начин разбираме кога да активираме аспиратора. Една автоматична функция може да направи това без нашата намеса.

А за работещите в офиси и магазини също има адекватно решение на този проблем - хитовата лампа Belaria на Falmec, която едновременно пречиства въздуха в помещенията и в същото време е с регулируема LED светлина и елегантен дизайн.

Фирма Вето – уреди за вграждане е официален представител на италианската компания Falmec, за България. С грижа за здравето на своите служители и клиенти и следвайки принципа „Пазарувай безопасно“, всички обекти на Вето работят при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, но това което ни отличава е пълното пречистване на въздуха във всеки един от търговските обекти на компанията, в страната. Това се случва посредством мощни аспиратори дезинфекциращи въздуха в помещенията.

АБСОРБАТОРИТЕ, КОИТО ДЕЗИНФЕКЦИРАТ ВЪЗДУХА, както и много други висок клас уреди за вграждане можете да намерите във фирмените магазини на ВЕТО във Варна, Бургас, Пловдив и София, а закупените продукти са с безплатна доставка за цялата страна

 

Сподели: