9 направи си сам идеи за вашата есенна декорация

Създайте уют и топлина  

671

Летните месеци отлитат много бързо и съвсем скоро ще започнем да мислим за есента и всички цветове и багри, с които тя идва. Това е времето, в което обичаме да сгушим на топло с хубава книга и чаша горещ шоколад, а за да бъде идилията пълна, трябва да помислим и за декора у дома. И ако нямате идеи за такава, ето няколко от нас.

Да декорираме с есенни мотивиКажете довиждане на лятото с тези красиви идеи  

Възглавници от пуловери

5 лесни начина да преобразим декора от летен на есененПоканете есента

Ако не искате да се разделяте с любимия си пуловер, ето как да му намерите приложение – превърнете го в топла калъфка за декоративните възглавници.

Свещи в малки саксии

Малка, но съществена разлика ще дадат няколко свещи в стаята. Може да направите сами и да ги сложите в малки теракотени саксии за по – голям ефект, или да купите такива с любимия си аромат.

Дървени рафтове

Тъмното дърво напомня на гора, хижа, есен. Само два – три рафта в тъмно дърво ще променят интериора, а и ще добавят допълнителна площ за любимите ви аксесоари.

Настолни лампи

Подобно на свещите, направата на лампа ще добави интерес и ще внесе лично излъчване. За създаването на подобен проект ви трябва само стъклен буркан и абажур.

Борови шишарки

Няколко борови шишарки, събрани по време на разходката, може да добавят много свежест и настроение в стаята. Оцветете връхчетата и напълнете купа с тях.

Пуф или възглавница

Колко удобно и уютно е да седнем  на земята и да погледаме телевизия или да поговорим с любимите хора. А ако има и една голяма възглавница, комфортът ще е пълен.

 

Красива есенна декорация за всекидневнатаПоканете есента у дома
Сподели: