Мебели за коридора

Обърнете внимание на входното помещение

3165

Когато става въпрос да избираме мебели за кухнята, хола, спалнята, дори и за банята влагаме цялото старание и внимание, на които сме способни. Със седмици или месеци, понякога, търсим перфектния диван или столовете, които ще паснат идеално на стаята. Тестваме цветове, сравняваме материали, търсим определени материи, аксесоари и елементи, с които ще създадем мястото на мечтите си.

Дали обаче влагаме толкова старание и в коридора? Когато го обзавеждаме обикновено слагаме закачалка, шкаф за обувки и евентуално масичка с чекмедже. Добавя и някой панер, в който да държим дребни предмети като ключове и …готово.

Това малко помещение обаче изисква своето специално отношение и внимание и трябва да положим не по – малко усилия в декорацията му. Красива пейка, малък гардероб, рафтове, картина и аксесоари са способни да преобразят и най – малкия и тесен коридор.


Предлагаме ви няколко идеи за обзавеждането му – с правилните цветове, ефектни мебели и подредба, сте готови да посрещате гости с широко отворена врата. 

 

Сподели: