7 места, които забравяме да декорираме

И които променят малкото жилище

2365

Има определени места в дома ни, които знаем, че трябва да декорираме – белите стени, помощната масичка, зоната над дивана. Има обаче и такива, кото често пренебрегваме. А те се оказват много важни. Особено ако живеем в малко жилище, има седем места, които не трябва да пропуснем да обогатим с малко повече изкуство, цветя или декоративни елементи.

В ъгъла на стаята

Дори и ъглите на стаята дават възможност да добавим няколко допълнителни рафта. Ако живеете под наем и не искате да дупчите стената, заложете на стълба – рафтове.

Над стълбите

 

Направете арт галерия на едно неочаквано място – на стълбите. Това е чудесно място да изложите любимите си произведения или семейни снимки.

В тесния коридор

 

Много апартаменти имат тесни и дълги коридори. И ако това помещение е предизвикателство за декорация, ключът към успешното му оформление са предмети, които дават мимическа илюзия – като тези огледала в различна форма.

Под душа

Само защото това е пространство, което гостите ви няма да се виждат, не значи, че не трябва да превърнете  душа в по- вдъхновяващо място. Може да декорирате в влаголюбиви растения или в интересна вана.  

На перваза

Колкото и малък да е первазът, той е перфектното място, на което да подредите няколко цветя, които обичат слънцето или по – интересни кухненски принадлежности

Над кухненските шкафове

Това място е много подходящо за кошници с предмети, които ползвате по – рядко.

Над вратата

Ако мястото не позволява да се сложи вградена етажерка, може да помислите за единичен рафт или произведение на изкуството. Така със сигурност ще привлечете погледите към едно неочаквано място. 

Сподели: