Интериори с тухлени стени

Стил, с който ще внесете много уют и топлота 

2803

Обикновено свързваме тухлените стени с идеята за нещо недовършено, старо или изоставено. Всъщност тухлената стена в своя автентичен вид може да придаде много уют и топлота на дома.  Ето защо, днес те се налагат все по – смело в дизайна и са подходящи за всяка стая. Без значение дали обзавеждането е модерно, класически или в индустриален стил, тухлените стени могат да бъдат страхотно допълнение към интериора.

Предлагаме ви няколко идеи за тухлени стени в дома – от класическа, през изкуствена до тапети.

Класическа тухлена стена

Червена тухлена стена, която е перфектна за стая в индустриален стил. Дървените елементи, рафтове и дървените врати допълват перфектно цялостното излъчване.

Боядисана тухлена стена

Ако търсите минималистичен ефект за дома си, заложете на тухлена стена, боядисана в бяло, с която пространството ще изглежда чисто и светло. Картините придават баланс и стената не изглежда гола и скучна.

Римска тухлена стена

При този тип стени, тухлите са по – дъги и тесни. Рустик вида на помещението се допълва от старинните мебели и аксесоари.

Тухлени панели

Вместо боядисана тухлена стена, интериорният дизайнер тук залага на изкуствена стена, имитираща тухли, която е в пълен контраст със срещуположната. Така стаята запазва рустик излъчването, но в съчетание с модерно и стилно обзавеждане.

Кирпичени тухли

С тях ще може да придадете особен уют и топлота, напомнящ за селска къща и старинен стил.

Тапет

С тапет, имитиращ тухли, стаята ще запази модерното си и елегантно излъчване. Те са подходящи за всеки, който обича промените. Когато ви омръзнат, просто ще сложите други. 

Сподели: