Teзи 5 неща са излишни в дома ви

Teзи 5 неща са излишни в дома ви
Източник: unsplash.com

Когато става въпрос за организиране, освобождаването от вещи, които не използвате или от които не се нуждаете, често е по-доброто решение, отколкото простото им преместване в друга част на дома. Това важи особено за онези, които имат ограничено пространство за съхранение, тъй като границата между „неща“ и „бъркотия“ в домовете вероятно вече е тънка като бръснач.

Направете градина от старите мебели

По-креативните хора рядко изхвърлят старите вещи. Те винаги успяват да направят нещо красиво, оригинално и ексцентрич...

14/07/2015

1. Будилници

Повечето хора използват алармата на телефона си, за да се събудят, но ако все още държите стар будилник, който събира прах на нощното ви шкафче, помислете дали не е време да се разделите с него завинаги!

Идеи за дома и градината от стари бъчви

Да дадеш нов живот на старите вещи е екосъобразно и ценно. Представяме ви няколко идеи как може да използвате повторн...

01/06/2016

Така ще имате място за по-важни неща.

2. Пръстени за салфетки

Следващата ви вечеря няма да пострада, ако се отървете от онези стари пръстени за салфетки, които вече никой не ползва. Дори и без тях вашите салфетки и маса могат да изглеждат страхотно.

3. Специализирани почистващи продукти

Големият брой специализирани почистващи продукти в магазините могат да ви убедят, че всеки един от тях е необходим. Истиината е, че трябва да имате само няколко основни като оцет , сода за хляб, етерично масло от лимон и препарат за съдове. Ако имате много различни видове почистващи препарати, направете бърз инвентар на колекцията си и се отървете от всичко, което не сте използвали от известно време.

 

4. Много луксозни ножове

Може да има известна привлекателност да разполагате с атрактивен блок за ножове за всякакви случи, но помислете, колко от тях ползвате? Затова, вместо да губите ценно пространство на тезгяха или чекмеджето, за да съхранявате ножове, които не използвате, намалете колекцията си до няколко основни ножа с добро качество.

5. Остаряла техника

От този стария безжичен телефон в коридора до факс машината, със сигурност някъде има остаряла техника, която заема място някъде в дома ви. Добре е да запазите нещата, които действително използвате, но ако прашните купчини стари VHS касети не ви вършат никаква работа, няма причина да ги държите!

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...