5 мебела, които оптимизират съхранението

5 мебела, които оптимизират съхранението

Правилното съхранение е ключът към реда и нашия психологически комфорт. Дори на етап ремонт е добре да планирате места за вещите, да обмислите какво и къде точно ще бъде разположено. Ето няколко съвета за оптимизирано съхранение

Най-скъпите марки мебели в света

След като сте закупили красив, луксозен дом трябва да го обзаведете с наистина елегантни мебели. Вижте 10 марки, кои...

27/12/2015

1. Диван и маса с чекмеджета

Холна маса с чекмеджета е доста често срещан вариант, но по някаква причина не всеки разбира колко е удобно. Може да съхранявате дистанционни за телевизори, книги, подложки за чаши и други малки неща, които обикновено се съхраняват навсякъде. А за големи и рядко използвани предмети препоръчваме да обърнете внимание на диван с чекмедже. Там можете да приберете сувенири и сезонен текстил.

Направете градина от старите мебели

По-креативните хора рядко изхвърлят старите вещи. Те винаги успяват да направят нещо красиво, оригинално и ексцентрич...

14/07/2015

 

2. Декоративни кутии и кошници

Рафтовете и шкафовете са най-популярната форма за съхранение. Често обаче се създава повече бъркотия, която заема още повече място поради неграмотното подреждане на нещата. Кутиите и кошниците ще ви помогнат да организирате пространството в гардероба, а на рафта те ще премахнат визуалния шум и дори ще станат елемент на декор.

3. Органайзери за чекмеджета

В чекмеджетата на масата и в кухнята често има хаос, който може да избегнете с помощта на специални органайзери. Предлагат се в различни размери, цветове, форми и цели. Например за чекмеджетата на работния плот трябва да изберете органайзери за хартия и канцеларски материали, в кухнята за прибори, а в банята за козметика. Не забравяйте предварително да измерите размерите на кутиите, за да не сбъркате с избора.

 

4. Легло с повдигащ механизъм

Решение, което ще се впише във всеки интериор и пространство. Основното предимство на леглото с повдигащ механизъм е създаването на допълнителна площ за съхранение, без да се използва допълнително пространство. На такова място можете да съхранявате несъществени вещи. Например спално бельо, което обикновено се сменя веднъж седмично, допълнително одеяло и възглавници, кърпи или сезонни артикули.

 

5. Затворен шкаф за битови консумативи

Къщата е не само красиви неща, но и много битови предмети. Мопове, парцали, перилни препарати, ютии и т.н. често се съхраняват хаотично из цялата къща. За да се избегне визуален шум, те не трябва да се виждат. Ето защо шкаф за битови нужди е най-доброто решение. Можете да го поставите в банята или в килера, ако има такъв.

Мебели за двора или терасата

През лятото преместете всекидневната си на терасата или още по-добре – в двора! Тези мебели са по дизайн на Мо...

06/01/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...