17 малки коридора, които ще ви вдъхновят за промяна

Създайте функционално пространство  

22144

Може би всеки от нас знае проблема с малкия коридор. Малкото пространство едва побира няколко кукички за палта и шкаф за обувки. Ето защо ви даваме идеи за това така важно помещение и как да създадете стилно пространство.

13 идеи за дизайн на коридораДизайн, който впечатлява  

1. Hi-tech

Мебели за коридораОбърнете внимание на входното помещение

Компетентно въплъщение на основните принципи на високотехнологичния стил, а именно строгост, ергономичност и функционалност.

2. Ниша

Входно антре със закачалка, рафтове, пейка и огромно огледало, поставено в дълбока ниша, е чудесен пример за компетентен подход към дизайна на малко пространство.

3. Зониране

Малък остров от коридора, отделен от основното пространство на модерно студио.

4. Класика

Класическият интериор на коридора в сиво-кафяви тонове с малък диван, под седалката на който има просторен шкаф за обувки, тесен скрин и голямо огледало в рамката.

5. Единственият детайл

Минималистичен коридор, чийто основен и единствен детайл е необичайна закачалка с ярки висящи закачалки.

6. Индустриален стил

 

Фантастично антре в индустриален стил със сиви бетонни стени, малък дървен шкаф и телена органайзер на стената.

7. Интересен принт

Този коридор би бил скучен и незабележим, ако не бяха тапетите с флорална щампа. Малки детайли под формата на закачалка и кожена табуретка допълват декора.

8. Слънчеви детайли

Свеж интериор на коридора с елементи в стил таванско помещение, тухлени стени с нисък жълт шкаф за обувки, стилни куки, оригинален рафт и огледало в красива бяла рамка.

9. Ъглов гардероб

 

За тези, които не обичат да държат дрехите и обувките си на видно място, функционален ъглов шкаф ще свърши работа.

10. Тъмни тонове

Стилно антре в графитен цвят, чийто акцент са дървените колчета, на които можете да закачите връхни дрехи, чанти и шапки.

11. Използване на ъглите

Когато става въпрос за много малък коридор, най-добре акцентирайте върху ъглите, като поставите в тях компактни шкафове.

12. Дизайнерско творчество

Този коридор е чудесен пример за това как можете значително да преобразите интериора с помощта на един необичаен детайл. В този случай говорим за закачалка, която прилича на сложна мрежа.

13. Цветна геометрия

Жив коридор, изцяло преработен с цветни геометрични щампи.

14. Уютно място

Входно антре, което е отделено от хола само с висока конструкция с куки за дрехи, мека пейка и шкафчета за обувки.

15. Модерни мебели

Стилен коридор, чиято основна характеристика е функционална стена на шкафове с абсолютно гладки фасади, диван в ниша и рафт за обувки.

16. Поп aрт

Кой каза, че коридорът трябва да е скучен и дискретен? Ярки мебели и предмети за декор под формата на розов скрин, подово огледало и оригинални картини ще помогнат за съживяването на пространството с обикновени стени.

17. Природни мотиви

През последните години интериорните дизайнери все повече се обръщат към природните мотиви. Поразителен пример за това е това малко антре с оригинално дървено покритие на една от стените, рамка от клони и декоративна камина.

Идеи за декорация на големия коридорИ как да го превърнем във функционално помещение
Сподели: