10 нестандартни решения за дома

Цветни комбинации за всяка стая

4010

Отвън изглежда като напълно нормална къща или апартамент в жилищна сграда. Когато влезете вътре обаче ви очаква изненада. Цветни, нестандартни, пълни с причудливи предмети и аксесоари, тези домове ще ви накарат да преосмислите представите за екстравагантно и различно обзавеждане.

От MidwestLiving дават идеи за едно по – различно обзавеждане и декорация на дома. Разгледайте ги и може да се решите на промяна и във вашето жилище.

Розово антре

Това е място, на което не прекарваме много време, но розовата експлозия, която се показва на влизане у дома, определено ни кара да се усмихнем.

Закачете

Вместо стандартните малки картини с рамка, собствениците на този дом решават да закачат различни по стил картини. Една мини арт галерия на стълбите у дома.

Енергизираща картина

Тази странна на пръв поглед картина на тъмно синия фон се откроява и дава положителни вибрации на цялата стая.

Цвят във всекидневната

Светло зелено кресло, синя лежанка….Не, съвсем не изглежда кичозно. А тази слънчева всекидневна е доказателството. Веселите цветове се съчетават перфектно и се допълват от светло зелените стени, а сивото кресло омекотява цялостното излъчване

Сигнално синьо

Цветът е в състояние да промени една стая до неузнаваемост. Ако искате нещо различно, но се страхувате от рязка промяна, започнете с оцветяването на една зона или само с цветен аксесоар. Очевидно собствениците на това жилище са доста смели и залагат на ярко синята стена за своя хол. Огромната картина на стената привлича погледа и създава баланс в стаята.

Смесвайте шарки

Смесването на шарки може да бъде много ефектно, стига да следвате два -три основни цвята и линии. Ефектът е забележителен.  

Детайлите

Нестандартна, но не и натрапчива детска спалня. Необичайното тук са скейтовете на стената и тапетът на тавана, които обаче стоят толкова естествено, макар и различно.

Розово в спалнята

Тази розова стена определено грабва погледа в спалнята. В допълнение идват таблата, тапицирана с флорални  мотиви и цветната картина. Зеления скрин и възглавници допълват играта на нюанси.

 

Сподели: