10 неща, които трябва да са ярки във вашия дом

Във всяка стая има място за експерименти

812

Използването на ярки цветове в интериора е чудесен начин да разнообразите сивото ежедневие. Подбрахме 10 неща, които може да се открояват във вашия дом.

4 идеи как да внесете цвят в кухнятаВижте нашите интересни предложения, които може да приложите лесно у дома

 1. Входна врата

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

6 начина да внесете оранжев цвят у домаХаресвате оранжевия цвят, но се страхувате да го вкарате в декорацията на дома? Вижте нашите предложения  

Ако живеете в къща, вратата може да се превърне в ярък цветен елемент на дизайна. Нека е наситено зелено, бордо, ярко синьо. Радостта от връщането у дома ще се увеличи многократно.

2. Часовник в коридора

Часовникът е полезен за всяка стая, но в коридора е просто необходимост. А защо да не внесем малко свежест като изберем ярък и забележим модел.

3. Стените

Плакати, картини, фотографии, ръчно изкуство. Не се ограничавайте. Създайте ярко и красиво петно на стената.

4. Възглавници

Говорим за възглавници на дивана в хола. Колкото по-ярки - толкова по-добре.

5. Хладилник

Използването на ярките цветове в уредите в кухнята е много модерно решение. А като най – голям уред хладилникът няма как да не се отличи!

6. Нощно шкафче

Спалнята не е мястото за ексцентрични решения и всеки знае това. Въпреки това, тук можете да намерите място за експерименти. И защо да не е нощното шкафче.

7. Кресло в спалнята

Без значение дали стои пред тоалетката или до прозореца, изберете ярка тапицерия за него. Например цвят на малина. Съчетайте с възглавници или покривалото.

8. Библиотека в детската стая

Ярко оранжевите рафтове с книги може да насърчат детето ви да чете.

9. Кърпи

Няма значение дали ги избирате за кухнята или банята - обърнете внимание на „по-интересните“ опции. Сочните нюанси на плодове са подходящи за кухнята. В банята е по-добре да вземете нещо по – тъмно и стилно - патладжан или наситено синьо.

10. Килим

Ако имате килим, нека той е ярък. Кажете твърдо не на всички бежови, сиви и кафяви нюанси. Яркия килим изглежда добре във всеки модерен интериор. И изненадващо - колкото по-ярък е цветът, толкова по-добре килимът се вписва в строгата среда.

16 начина да добавите цвят на стената, без да боядисватеОсвежете стените лесно
Сподели: