4 идеи как да внесете цвят в кухнята

Вижте нашите интересни предложения, които може да приложите лесно у дома

1275

Класическите кухни са с изчистени и меки цветове и дизайн, изглеждат толкова семпло и изискано. Понякога обаче ни се иска да разчупим малко стереотипите и да добавим цвят, натроение, а защо не и доза екстравагантност. Предлагаме ви няколко идеи за подобни колоритни кухни, които ще  поискате да имате у дома.

Работа с бои и форми

Ако не искате да боядисвате цялата кухня, защо не опитате само с някои повърхности. Като например този кухненски остров, който е издържан в различни цветове и геометрични форми.

Цветен гръб

Цветния гръб дава акцент на кухнята. Освен с мозайка, може да експериментирате с цветове като синьо и зелено за по – естествено излъчване.

Цветни аксесоари

Ако все още не се осмелявате на пълна промяна на кухнята, подчертайте чара й с няколко бюджетни идеи. Наппример боядисайте малки стъклени бурканчета със специални бои и подредете в тях често използваната посуда за готвене и хранене.

Изберете цветно обзавеждане

Освен аксесоарите, може да заложите на цветни кърпи, ръкавици за фурната, дори килимче. А защо не и столове в свеж цвят. Разбира се внимавайте всичко да е съчетано добре.

 

Сподели: