10 неща, които трябва да има във всеки дом

За да се радвате на красиво и комфортно жилище

1392

Всеки иска да има уютен, удобен и завършен дом, но понякога не всичко зависи от скъпите мебели или дизайнерското оформление, а по – скоро от определени аксесоари и вещи. Ето кои са те:

Седемте най-големи грешки при декорация Или какво винаги сте искали да промените в стаята

1. Живи растения

Иновативни идеи да декорирате всекидневнатаСняколко прости правила ещ постигнете забележителен резултат

Живите растения трябва да има във всеки дом. Няма значение дали те са големи или малки, с тях всяко място може да усети като дом.

2. Качествен матрак

Хората прекарват поне една трета от живота си в сън. Ето защо е важно да имате качествен матрак, на който да може да си починете пълноценно. Инвестирайте в добър модел и няма да съжалявате.

3. Рафтове за книги

Организираната лавица дава възможност да разчупим интериора. Подредете книги, семейните снимки, както и различни видове декоративни елементи.

4. Завеси

Завесите не са само стилен аксесоар, който ви позволява да регулирате количеството светлина, влизаща в стаята, те също така създават усещане за уют във вашия дом.

5. Нещо черно

Точно както всяка жена трябва да има малка черна рокля в гардероба си, така и във всеки дом трябва да има нещо черно в интериора. Винаги модерен, класически и елегантен цвят, това могат да бъдат закачливи акценти под формата на голяма черна ваза, картина на стената или секция. Освен това така другите цветове в помещението ще станат още по-ярки.

6. Свещи

Свещите са особено подходящи по време на вечери и романтични моменти. Композирайте в комбинация с ваза, декоративни съдове, сребърни свещници или други подходящи щрихи, които подчертават магията на свещта.

7. Нещо лично

Дизайнът на дома ви трябва да отразява вашия свят. Лични вещи, колекции от снимки от историята на вашето семейство или вълнуващи пътешествия - всичко това трябва да бъде отразено в къщата.

8. Място за релакс

След труден работен ден всеки човек трябва да има място, където можете да се освободи от проблемите и да се отпусне. За някои това е гореща баня с ароматни масла, за други кухнята, за трети кът за четене.  

9. Нещо модерно

 

Нещо модерно е винаги добре дошло в дома ви. Но това не значи да купите ярко оранжев ретро хладилник. Достатъчно е да се сдобиете с няколко стилни аксесоари, които лесно ще замените, когато излязат от мода.

10. Произведение на изкуството

То придава стил, може да е фокусна точка и ще освежи скучните стени. Нека то да отразява вашия стил и да ви кара да се усмихнете когато го видите.

18 стилни декора в цвят горчицаДа, вярно е, че цветът горчица може да бъде силен, дразнещ и дори неатрактивен. Когато се използва правилно обаче може да трансформира стаята, да създаде интересни и уникални смеси. Съчетайте яркат...
Сподели: