10 неща, които развалят вида на всеки модерен апартамент

Махнете ги от дома си

19936

Със сигурност всеки собственик на жилище мечтае за идеалния интериор, но при толкова много стилове, измежду които днес може да избираме, накрая ефектът може да бъде обратен. Вижте няколко неща, които не трябва да допускате в декора на вашето жилище, за да се радвате  на стилен и уютен дом.

5 трика от интериорните дизайнериБлагодарение на тези трикове вашият дом ще изглежда винаги перфектен  

1. Сгъваем диван

12 интериора в розово, които излизат извън рамките на детската стая Това е и цветът на годината според Pantone

Да, сгъваемият диван е много по-практичен от голямото легло и може да спести много място, но само ако е единственото възможно решение за много малко жилище. Ако имате стая, която може да бъде спалня, възползвайте се и сложете нормално легло.

2. Пластмасови мебели

Пластмасовите мебели със сигурност имат редица предимства: леки, евтини и мобилни. Но не са подходящи за градския апартамент. Просто се откажете от тях.

3. Синтетично бельо

Спалното бельо, подобно на леглото, е един от основните елементи на спалнята. Не само външният вид на стаята, но и качеството на вашия сън зависи от качеството му. Може би в началото разликата между естественото и синтетичното спално бельо няма да бъде толкова забележима, но след няколко изпирания, евтиният комплект ще избледнее.

4. Пластмасови съдове

Нормално е да използвате пластмасови прибори, макар и да не са екологични, когато става въпрос за лятна къща или пикник сред природата. Но у дома това говори за липса на всякакъв вкус и усещане за дом и уют.

5. Кичозни рамки

Няма какво да кажем за тях – просто ги забравете, защото не стоят добре и са кич.

6. Празни рафтове

Ако имате отворени рафтове в стаята, сложете нещо на тях. Няма по – безлично и скучно нещо от празни и самотни етажерки.

7. Обикновени възглавници

Възглавниците на дивана трябва да са ярки и да са акцент в интериора. Затова изберете модели, които ще грабнат окото.

8. Изкуствени цветя

Наличието на изкуствени цветя в интериора е кошмар за всеки дизайнер. Такъв декор не внася нищо, освен допълнително място за чистене на прах.

9. Плакати

 

Според дизайнерите плакатите трябва да изчезнат от стените ви веднага след като завършите училище. Ако все пак имате такива, които са от особена ценни за вас, сложете ги в красиви рамки със стъкло.

10. Малка маса за телевизора

Тя вече е демоде и няма място в никой съвременен хол. Освен това сегашните модели позволяват повече гъвкавост и възможност да ги сложите на стената.

Грешки в декора на домаТези стаи са наистина ужасни
Сподели: