Завеси за спалнята: Практични идеи за декориране

За по - уютна атмосфера

588

Има няколко неща, без които една спалня няма облик. На първо място, това е леглото. Второто са завесите. Защото е допустимо да няма гардероб, килим и специални нощни шкафчета, но без завеси на прозорците, стаята няма как да има онзи уюти, уединение и възможност сутрин да се наспите, без слънцето да ви събуди.

Идеи за кухненските завеси Придайте уют и завършеност на помещението

Как да изберете завеси за спалнята? Ето няколко идеи:

Цвят

Да изберем завеси за всекиднeвнатаСтил, уют и топлина на помещението 

Текстилът е чудесен начин да изразите творческото си „аз“ и да промените атмосферата в стаята. Завесите обаче са с твърде голям обем за контрастни текстури, така че е по-добре да направите възглавници, покривала и одеяла с акценти и да изберете завеси, които да съответстват на тях. Между другото, завесите, повтарящи основната цветова схема, помагат да се създаде усещане за комфорт и сигурност.

Дължина

Сега е модерно да поставите завеси с 10-15 см по-дълги от стената. Характерните гънки, особено на тежки тъкани, изглеждат елегантно и в същото време леко небрежно. Завесите изцяло покриват стената, но и действат като изолация от студено време.

Украса

Сега пазарът предлага много опции за завеси за спални. Сред тях можете да намерите минималистични завеси с неутрална цветова схема и пълна липса на детайли, както и сложни текстилни композиции от различни материали и декорации. Разбира се, този вид завеси трябва да съответстват на интериора.

Само една не стига

Не е задължително да слагате само една завеса. Комбинация от тънка заведа и по – плътна, която да пази от слънцето, е много добра комбинация и добавя не само текстура, но допълнително очарование.

Разбира се, изборът е и въпрос на личен стил, цветовете нямат граници, а нашите идеи ще ви помогнат да намерите най – доброто за вас.

 

Как да изберете завеси за кухнятаДопълнете стила на помещението
Сподели: