Спалня в бяло

Внесете безвремие в стаята  

659

Бялата спалня е класическа опция, която никога няма да остарее. С правилните аксесоари и семпли мебели, тя ще се превърне в уютно и комфортно място, на което може да се насладите.

Белите цветови схеми създават успокояващ фон, който може да се превърне в истински оазис на спокойствието, но трябва да внимавате ефектът да не бъде стерилно и скучно помещение.

Търсейки повече елегантност, не се съсредоточавайте само върху белия цвят. Добавете акценти на сиво, синьо или черно. Заложете на огледални мебели и шик лампи, за да създадете класически стил.

Белите мебели могат да изглеждат уютно в бялата стая. Намерете обаче една фокусна точка, която да пречупи стаята и тя да не бъде студена и скучна.

Текстилът, който присъства в стаята също играе голяма роля за цялостната визия на помещението. Възглавниците, одеалата и килимът ще направят стаята по- уютна и впечатляваща.

Смесвайте, експериментирайте и създайте най-добрата за вас комбинация. А за повече идеи и вдъхновение, вижте нашите предложения за бяла спалня. 

 

Сподели: