Направете спалнята по-различна

Направете спалнята по-различна

Ако търсите идеи как да направите спалнята по – различна, уютна и удобна, не е необходимо да инвестирате купища пари? Просто създайте акцент с .... уникална нощна масичка, с която ще добавите индивидуалност към декора. 

Без скука в спалнята

Вашата спалня е тясна, нефункционална и скучна. Можете да поправите това с някоя от следващите идеи. Люлеещо се легл...

08/12/2015

Свикнали сме да възприемаме малкото шкафче до леглото като неизменна част от интериора и обикновено то е част от комплекта легло и гардероб. Както вече сме ви казвали много пъти, ако искате нещо по – различно, по – добре е да избягвате тези еднакви мебели, а да се опитате да съчетаете различни. Именно тук идва и ролята на нощното шкафче и неговата трансформираща сила.

От стари куфари, през обикновен стол, до малък рафт, следващите шкафове са очарователни примери, как може да използваме умно старите и ненужни предмети и да им намерим ново приложение.

Спалнята може и да е кръгла

Ако искате да придадете на спалнята си по-изтънчен и стилен външен вид, значи трябва да замените обичайното правоъгъл...

22/11/2015

 

Как да съхраним вещите си в спалнята

Ако не разполагате с достатъчно място за съхранение на вещите си, то можете да пригодите за това мебелите в спалнята....

10/03/2020
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...