Алтернативно съхранение в спалнята: 5 идеи

Алтернативно съхранение в спалнята: 5 идеи

Превръща ли се вечер столът или фотьойлът в спалнята в закачалка? Не сте сами в това, но има няколко прости решения, за да се отървете от този проблем веднъж завинаги.

Как да съхраним вещите си в спалнята

Ако не разполагате с достатъчно място за съхранение на вещите си, то можете да пригодите за това мебелите в спалнята....

10/03/2020

Кукички

Закачалката за стена е чудесен заместител на стола в спалнята, който неминуемо е отрупан с дрехите. Куките не заемат много място: могат да бъдат окачени на стената, вратата или от вътрешната страна на вратата на гардероба.

Идейни начини да покажете любимите си вещи

Понякога имаме толкова много любими аксеоари, че ни е трудно да ги изложим. Как да ги покажем, без да се получи претр...

29/08/2016

Подова закачалка

Подовата закачалка е друго практично решение, което помага да поддържате спалнята си подредена. Освен това любимите ви пуловери, рокли и блузи сами ще се превърнат в декорация на интериора и ще направят атмосферата по-комфортна.

 

Пейка

Ако сте уморени от безпорядъка в спалнята, помислете за пейка с допълнително място за съхранение. Те ще ви помогнат да скриете всички необходими малки неща и ще се превърнете в стилно допълнение към интериора.

Закачалка - стълба

Декоративното стълбище е стилен детайл, който лесно може да заеме мястото на стол или фотьойл в спалнята. Дрехите, окачени на едно от стъпалата, изглеждат много по-спретнати и се мачкат по-малко.

 

Кошници и кутии

Друг заместител на стол са кошници и кутии за дрехи. Практични и компактни, те лесно се побират не само на рафт в гардероб, но и под легло или нощно шкафче.

 

Спалните на богатите

По време на снимките на документалния филм „Тайният живот на супер богатите“ от CNBC се натъкват на доста...

21/12/2015
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...