8 идеи, където да държите носените дрехи

Не и на стола  

11017

Когато се приберем след работа, често сме толкова уморени , че дори нямаме сила да приберем дрехите в гардероба. Не само, защото ще се измачкат и ще трябва да се гладят отново, а е рано да ги сложим в пералнята. Но ако ги провесим на стол, на облегалката на фотьойла или дивана е грозно. А не искам да се смесваме с чистите дрехи. Тогава…какво да правим?

12 трика за пране, които ще променят дрехите и живота виСледващите 12 трика не само ще променят гардероба ви, но и целия ви живот, защото сериозно ще облекчат портфейла ви

Защо е по-добре да не слагате употребявани дрехи в гардероба

В процеса на носене на дрехите, частици от епидермиса и телесната миризма остават по тях. Ако ги приберете обратно в гардероба, може да пренесете миризмата и върху чистите.  Освен това по носените дрехи остават микроби, които ще отидат и върху останалите.

Кога не трябва да използвате омекотител за дрехитеМеки дрехи? Но на каква цена  

Къде можете да сложите дрехите си

1. Куки на вратите и стените

Това е добър вариант за малки апартаменти, където всеки сантиметър е от значение. Закачете малки кукички, които може да съчетаете вашия декор и детайлите са почти невидими. Например можете да прикрепите единична закачалка с 5-10 куки към шкаф или врата. По този начин ще съхранявате употребявани дрехи, без да заемате допълнително пространство. Още един плюс - при необходимост куките могат да се залепят отново на различни места или да се премахнат, ако не са необходими.

2. Стойка

Можете да сложите открита закачалка - стелажа и да държите употребяваните дрехи там. Така може да я превърнете и в част от интериора.

3. Закачалка

Това може да е релса, монтирана към стена или таван. Или закачалка, която се закрепва към вратата на стаята или вратата на шкафа.

4. Подова многофункционална закачалка

Компактен дизайн за множество комплекти дрехи. Тя е подходящ за един човек, а дизайнът й наподобява закачалка на стойка. Отстрани или в средата има няколко напречни греди, където можете да закачите поли, панталони.

5. Манекен

Креативен вариант, който ще разнообрази вашия интериор. Естествен шивашки манекен или декоративен вариант ще свърши работа. На него ще се поберат няколко блузи, якета или рокли.

6. Стълба

Тя заема малко място, а на напречните греди можете да поставите не само панталони, но и пуловери, тениски, рокли.

7. Кошници и текстилни кутии

Практичен начин за съхранение на дрехи без гънки - пуловери, трикотаж, дънки, анцузи, тениски. Кошниците и кутиите се предлагат в широка гама от цветове и размери, така че със сигурност ще се впишат във вашия декор.

 

9 трика за съхранение на дрехите За всички, които имат твърде много  
Сподели: