Как да създадем спалня във винтидж стил

С подобно обзавеждане ще постигнете пълна промяна на помещението  

3762

Има един лесен начин да избягате от стреса и напреженито на съвременния живот. Обзаведете вашата спалня във винтидж стил и ще внесета хармония, спокойствие и уют в стаята за почивка.

В следващите снимки ще ви представим варианти за обзавеждането на стаята в този ретро стил, за съчетание на класически цветови схеми, деликатни аксесоари и ръчно направени предмети, които придават индивидуалност и уникалност. 

Винтидж стила не се влияе от технологични новости, не изисква последен писък в обзавеждането и дизайна. Той съчетава в себе си красивите черти на модните течения от позабравеното минало, като ги пренася в настоящето и ни ги припомня по един романтичен и носталгичен начин. Акцент тук е дантелата, която може да присъства в покривалото на леглото, в пердетата или в аксесоарите.

Когато тъсрите мебели подбирайте такива с естествени материали и цветове. Подът може да е от стари дъски или изкуствено състарен паркет.

При аксесоарите заложете на декоративни елементи, като покривки, възглавници, салфетки, красивите стари кукли, черно-бели арт — фотографии. За повече автентичност  заложете на тапети с флорални и фигурални мотиви.

 

Сподели: