20 бели спални, в които ще се влюбите

Чистота, семплост и стил

2996

Светът на интериорния дизайн е невероятно богат и с всеки изминал ден става все по – богат, благодарение на забележителните идеи на дизайнерите. Нашите домове вече не са само място за живеене, но и отразяват нашата индивидуалност, характер, мечти.  А всичко това може да бъде пресъздадено от интериорните дизайнери, които с помощта на форми, цветове и материи могат да помогнат да създадем нашия мечтан дом.

Ако сте от хората, които не обичат да експериментират с цветове, но искате да постигнете стилен, уютен и изчистен интериор, няма да сбъркате ако заложите на белия цвят. Този базисен нюанс е подходящ за всяка стая, списва се във всеки стил и носи чистота, светлина и спокойствие в помещението.

И ако често с  белия цвят свързваме кухнята или всекидневната, защо да е обърнем поглед към спалнята? Предлагаме ви няколко идеи за обзавеждане на спалнята в бяло в съчетание с неутрални цветове, а за по – смелите и с ярки нюанси като червено или черно. Разгледайте нашите идеи и изберете вашата цветова гама.

 

Сподели: