10 начина да създадете перфектната уютна малка спалня

Цветът и текстурите правят чудеса

835

Имате малка спалня? Не се отчайвайте. Малките спални са често срещани в съвременните жилища и са проблем за много хора. Но проектирането на малка спалня не трябва да е обезсърчаваща задача, всичко, от което се нуждаете, са няколко съвета и трика, за да се възползвате максимално от пространството. А ние сме ви приготвили няколко идеи, от които да се възползвате.

Уют и комфорт в малката спалняПредставяме ви 6 супер дизайна, които ще трансформират представата ви за удобство

Бледи цветове за по – голяма спалня – нееутралните нюасни моментално ще й придадат ново излъчване

10 екстри за спалнята, от които може би имате нуждаЗа повече удобство и малко романтика

Тъмна стена - Бъдете смели и дори в малки пространства, използвайки дълбоки и тъмни нюанси.

Комбинирайте с леки, ярки аксесоари и много светлина.

Добавете текстура и интерес с тапет - това е много ефективен (и недооценен) начин да добавите интерес към малка спалня. Изборът на дизайн с фин модел прави стаята да се чувства по-голяма.

 

Инвестирайте в легло, което има място за съхранение  - възползвайте се от пространството под леглото, накарайте  го да работи за вас.

Намерете гардероб, който да пасва на малкото пространство и стила – отворените схеми за съхранение са модерни и са идеално решение за малката стая

Изберете многофункционални мебели – като бюрото, което може да се удвои като тоалетка, за да не се претоварите с малко пространство с прекалено много мебели.

 

Нека да има и кът за почивка – стол или кресло - малък по размер, но придаващ комфорт и индивидуалност.

Добавете характери - изящно рисуваният текстил и флоралните аранжировки могат да добавят индивидуалност и дори нотка на екзотика в малка спалня.

 

Хубаво спално бельо – то е специално и ще гарантира не само комфорта, но и ще придаде луксозно излъчване.

 

Визуални трикове - Ако имате малка спалня с нисък таван (двете често вървят заедно), боядисването на долната половина на стената с по-тъмен нюанс ще направи стаята да изглежда по-висока. Добавете към това вертикални панели или фини вертикални ивици и ефектът ще бъде изумителен.

 

Спалня под водатаЛукс срещу 2.8 млн. долара
Сподели: