Тези цветови комбинации са подходящи за всяка стая

Тези цветови комбинации са подходящи за  всяка стая
Източник: unsplash.com

Цветът е най-лесният и най-ефективният начин да създадете настроение във всяка стая у дома. Но ако не можете да изберете цвят за някое помещение, заложете на класическа комбинация, която винаги работи, без значение от предназначението на стаята.

В какъв цвят да боядисаме спалнята?

Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. Ето защо днес ще ви покажем няколко спални в...

25/12/2015

Черно и бяло

Монохромният стил е вечен. От Тюдор, през Арт Деко от 1920 г., до елегантните години на 90-те, тази вечна комбинация винаги е актуална. Черно-белият дизайн е толкова практичен, колкото и впечатляващ, защото позволява лесното внасяне на текстури и цветове. Използвайте го смело в кухнята, хола и дори детската стая.

Как да запазим наситения цвят на стените у дома

Модерната визия в интериора до голяма степен се предопределя от свойствата и надеждността на избраните продукти. Колк...

10/12/2015

Сиво и жълто

Сиво и жълто е печеливша комбинация. Смесвайки двата цвята внасяте стил, изтънчен вкус и модерно излъчване. Същевременно тази комбинация е игрива, забавна и изпълнена с характер.

Пастели

Не си мислете, че пастелите да цветове, подходящи само за пролетния или летния декор. Мекитетонове на мента, лимон и жълто могат да внесат точно толкова силно присъствие, колкото и по-ярки цветове. Независимо дали харесвате класиката или хотелския шик, може да направите тази популярна цветова схема да работи за вас.

Синьо и зелено

Кой каза, че синьото и зеленото никога не трябва да се комбинират? Тази органична комбинация от цветове се вписва в природата и когато се декорира правилно, тя може да изглежда невероятно и в интериора на дома. Разбираме, че те не са допълващи се цветове, но комбинацията от двата цвята ще създаде хармонична схема. Вдъхновени от океана тонове на зелено и синьо се комбинират идеално, а богатата синьо-зелена гама и дава усещане за крайбрежие.

Бледо розово и бяло

Дошло е времето да мислим в розово - или да преосмислим розовото. Деликатият бледо розов цвят е идеален за романтична атмосфера. И заради намека си с бежово, той не изглежда прекалено момичешки, а придава елегантен и изтънчен вид, когато е в комбинация с бели стени и мебели.

Сиво и сиво

 

Тази тенденция не показва никакви признаци да си отиде. Само вижте многобройнит нюанси на сивия цвят и ще разберете защо. Комбинацията на различните нюанси ще придаде дълбочина, стил и елагантност на помещението, ще направи интериора хармоничен и балансиран. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...