Idei.bg става част от семейството на „Дарик Диджитъл” АД

Idei.bg става част от семейството на „Дарик Диджитъл” АД

"Дарик Диджитъл" АД разширява портфолиото си от онлайн медии, като придобива Idei.bg - водещ сайт за съвети за дома, декориране и обзавеждане. Медията предлага съдържание, което се фокусира върху полезни, вдъхновяващи и информативни статии с лесно изпълними идеи и „направи си сам“ проекти. 

С информация за най-новите тенденции в сферата на дизайна, idei.bg бързо се превърна в платформа, която вдъхновява всеки да създаде дома, за който мечтае. Сайтът разполага и с много отдадена общност от над 560 000 последователи във Facebook, както и с над 57 000 последователи в Instagram. 

С придобиването на Idei.bg „Дарик Диджитъл" не само обогатява гамата от различни по профил сайтове в портфолиото си, но и затвърждава позицията си на една от водещите онлайн медийни групи в България. 

Компанията обединява спортния портал dsport.bg, новинарския уебсайт с фокус върху аудио новините darik.bg, финансовата медия dbr.bg и 9meseca.bg – един от най-разпознаваемите източници на информация по всички въпроси на бременността,  майчинството и родителството у нас.

През декември 2023 г. сайтовете на „Дарик Диджитъл“ достигнаха до аудитория от над 2 млн. читатели.

„Придобиването на idei.bg е важна стъпка към разнообразяване на темите, които покриваме с различните ни медии, но и част от стратегията ни за профилиране на съдържанието към различни групи от потребители – в случая сме насочени към дамската аудитория. 

През следващата година планираме и тематично предаване по Дарик радио“, каза изпълнителният директор на „Дарик Диджитъл“ Христо Христов.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...