Tенденции в декора за 2024 г., които трябва да опитате според вашия зодиакален знак (част 1)

Tенденции в декора за 2024 г., които трябва да опитате според вашия зодиакален знак (част 1)
Източник: unsplash.com

За 2024 година виждаме толкова вълнуващи тенденции, които ще властват в домашния декор. Но от кои са изберем? За щастие нашите зодиакални знаци могат да ни насочат и да разкрият най-подходящото за домовете ни.

5 трика от интериорните дизайнери

Тумбестите възглавници са артистични Все пак бъдете умерени с пълнежа, нека не изгеждат като топчета, а просто да ...

08/05/2016

Независимо дали сте страстен Овен или причудливи Риби, вашият зодиакален знак може да ви помогне да стесните най-добрите тенденции в декора, които резонират с вас.

Намерете вашия зодиакален знак и вижте коя тенденция за домашен декор за 2024 г. трябва да опитате.

Иновативни идеи да декорирате всекидневната

Ефектната декорация в стаята зависи от формата и размера й, но и от начина, по който ще я ползваме. Декорацията на вс...

02/04/2016

Овен: Плочките са на мода

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Arbor & Co. (@arborand.co)

 

Изящните елементи променят стаята, а 2024 г. поставя началото на нова любов към плочките като фокусно парче. Като яростен огнен знак, управляван от Марс, вие се чувствате добре в среда, която ви позволява да задавате тона.

Как ще използвате плочката зависи от вас – на класическият под, гръб от плочки или като акцент на стената са. А защо не и големи плочки с поразителни цветове, които правят впечатление.

 

Телец: Устойчиви материали

Вашата природа, управлявана от Венера, ви кара да цените висококачествената, естетически среда, може би повече от другите. Въпреки това, съчетани с вашите земни наклонности, проявявате грижа към планетата.

През 2024 г. устойчивите елементи ще продължат да се налагат като търсена тенденция в дизайна. По-конкретно, това са ръчно изработени акценти, които добавят персонализирано докосване.

 

Близнаци: Смесване на стилове

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Studio Peake Workshop (@studiopeakeworkshop)

Вашите живи, променливи черти логично обединяват различни стилове, за да подчертаете най-доброто от всеки. Един персонализиран подход ви дава свобода да смесвате и комбинирате, както сметнете за добре. Един полезен дизайнерски съвет за смесване на стилове: изберете обединяващ модел или елемент в цялото пространство, за да създадете нещо единно, а не хаотично.

 

Рак: Стилни настолни лампи

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Mary Patton (@marypattondesign)

Като сантиментален знак, управляван от Луната, вие харесвате уютното пространство. Затова, мили Раци, заложете на настолни лампи като основен източник на светлина.

Те са идеалното решение да придадем на домовете си топло усещане. Абажурите или стиловете, които правят изявление, са най-търсените.

 

Лъв: Възраждане от Викторианската епоха

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ERIN WILLIAMSON (@sterinwilliamson)

2024 г. крие много потенциал за възраждане на викторианската епоха в отдела за домашен декор и е идеалното решение за вас, Лъвове. Като знак, управляван от Слънцето, вие не се страхувате да внесете пищни, сложни предмети в дома си.

Класически, богато украсени огледала, винтидж акценти и носталгични мотиви ви позволяват да подобрите пространството за предстоящата година и след това.

 

Дева: Извити линии

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ERIN WILLIAMSON (@sterinwilliamson)

2024 г. се отличава с прави линии и извивки — идеално за всички Деви. Извивките в акцентния дизайн, шарките и мебелите все още позволяват изчистен, изискан външен вид и осигуряват по-меко и привлекателно усещане.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...